Daraverile zilei de 08 octombrie 2019

Lucrurile degenerează în legătură cu Greta Thunberg – Incident revoltător la Roma. Autorităţile italiene au găsit un manechin cu chipul activistei pentru mediu Greta Thunberg spânzurat de un pod. Primarul oraşului a reacţionat imediat.

Companiile de taxi din București vor să se modernizeze pentru a recâștiga clienții – Companiile de taxi din Capitală au decis să răspundă valului de digitalizare adus în domeniul transportului urban de platformele de ridesharing şi au început să îşi doteze maşinile cu aparate de marcat fiscale de ultimă oră. Concret, este vorba de case de marcat de tip tabletă care oferă clienţilor date care până în prezent puteau fi furnizate numai de platformele de ridesharing.

Doar câteva sute de români au renunțat la Pensia Privată Pilon II – Un număr extrem de mic de români – doar câteva sute de persoane – au renunţat la pensia privată Pilon II şi au decis să îşi lase banii exclusiv pe mâna statului.

Începe marele pelerinaj de la Iași, dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva – Pelerinii au început deja să sosească la Iaşi să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, deşi mai sunt câteva zile până în 14 octombrie. În curtea Catedralei Mitropolitane a fost montat catafalcul pe care va fi aşezată racla cu moaştele Sfintei.

George Copos se judecă cu statul român la CEDO – CEDO a oferit şansa ca George Copos şi Guvernul să ajungă la o înţelegere în cauza în care afaceristul a dat în judecată statul român după condamnarea definitivă din 2014. Potrivit unor surse judiciare, Guvernul este pregătit să îi ofere lui Copos suma de 7.000 de euro pentru cele suferite.

Ponta spulberă visul lui Orban de a fi premier – Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că joi seară, „după trecerea moţiunii”, îi va căuta pe foştii colegi din PSD pentru a discuta despre formarea unui Guvern compus din PSD-işti şi oameni din partidul pe care îl conduce, în această structură lipsind nume ca Mihai Fifor şi Viorica Dăncilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *