Daraverile zilei de 08 noiembrie 2019

Ultima zi a campaniei electorale. Duminică mergem la vot să ne alegem președintele – Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, care a început pe 12 octombrie, se va încheia sâmbătă, la ora 7,00. Totodată, vineri este prima zi în care românii din străinătate pot vota. Ei au la dispoziţie trei zile pentru a-şi exercita dreptul de vot.

Michael Bloomberg ar putea deveni candidatul democraților la prezidențialele din SUA – Michael Bloomberg, fost primar al oraşului New York, se pregăteşte să intre în cursa pentru a obţine poziţia de candidat al Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, informează cotidianul The New York Times, citând persoane familiare cu planurile politicianului.

Ninel Peia, candidat la prezidențiale, dat dispărut și apoi găsit la o mănăstire – Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale, Ninel Peia, a cărui dispariţie a fost anunţată joi seară, de SPP, a fost găsit la o mânăstire din Moldova.

Dăncilă anunță că PSD va depune moțiune împotriva guvernului Orban – Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, joi seară, întrebată cum va colabora cu guvernul PNL dacă va deveni preşedinte, că actualul guvern ”nu va rezista”, liderul PSD anunţând că va depune moţiune de cenzură în luna februarie.

13 noiembrie 2019, data primelor audieri pentru destituirea lui Trump – Primele audieri publice in cadrul anchetei in vederea destituirii lui Donald Trump urmeaza sa inceapa saptamana viitoare, cu diplomati, au anuntat miercuri democratii, care-l suspecteaza pe seful statului american de abuz de putere in scandalul ucrainean, relateaza AFP.

Bucureștenii merg la sălile de sport să facă duș– “A venit apa caldă? A venit, dar e rece!” Această glumă amară se face în multe familii din București, care trăiesc în aceste zile, ca în anii ’80.

Clădirile publice din România vor i măsurate pentru concentrația de radon, un gaz cancerigen – Toate clădirile publice din România vor intra într-o acțiune de măsurare a concentrației de radon, un gaz care este cancerigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *