Daraverile zilei de 08 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 08 mai – Coronavirusul se transmite și pe cale sexuală? Mesajul Prințului Charles pentru români: ”Sunt mândru de voi!”. Dalai Lama va organiza sesiuni de îndrumare spirituală online. Străzile din București, pline din nou de mașini. Alexandru Rafila: ”Urmează o perioadă de relaxare, care nu va duce la scăderea numărului de cazuri!”. Ministrul Educației, Monica Anisie: ”Elevii vor avea internet și tablete timp de doi ani”. Gabriela Firea a anulat toate evenimentele din București, inclusiv Târgul de Crăciun. Polonia organizează alegeri prezidențiale prin corespondență. Kate Middleton a lansat un proiect foto dedicat vieții britanicilor în timp de pandemie. Ludovic Orban, despre redeschiderea bisericilor: ”Cel mai probabil, slujbele se vor ține afară”. Petreceri Covid 19 în SUA, unde oamenii merg să se infecteze cu noul coronavirus.

Guvernul va solicita Comisiei de la Veneția excluderea lui Tudorel Toader – Guvernul Orban discută în şedinţa de joi propunerea de a solicita Comisiei de la Veneţia excluderea fostului ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, după ce Laura Codruţa Kovesi a câştigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcţia de procuror-şef la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Marea Neagră a început să semene cu Marea Mediterană – În lipsa industriei și a turiștilor care lasă multă mizerie în urmă, Marea Neagră și plajele de pe litoral sunt în plin proces de refacere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *