Daraverile zilei de 08 iunie 2019

Sagrada Familia a primit autorizație de construcție după 137 de ani – Sagrada Familia, celebra catedrală din Barcelona, Spania, concepută de arhitectul Antoni Gaudi, a primit permisul de construcţie, după ce, timp de 137 de ani, a funcţionat ca şantier ilegal, potrivit The Telegraph.

În București au apărut vânătorii de chiștoace – De mai bine de o săptămână, pe la intersecțiile Bucureștiului, la semafor, se aude o voce: “Vedeți că v-a căzut ceva pe jos!”.

Dan Barna vrea alegerea președintelui partidului prin vot direct al tuturor membrilor – Comitetul Politic al USR se întruneşte, astăzi, la Brăila, pentru a discuta propunerile de modificare a statutului partidului în sensul ca preşedintele să fie ales prin vot direct, deschis al tuturor membrilor, a declarat, ieri, liderul USR, Dan Barna.

Gluma anului: deputatul mitralieră se consideră intelectual – Deputatul Cătălin Rădulescu anunţă, la RFI, că ”grupul de intelectuali” din PSD, din care susţine că face parte şi el, se pregăteşte să participe la alegerile pentru şefia partidului. Deputatul AKM critică actuala conducere pentru decizia de a-i îndepărta pe apropiaţii lui Liviu Dragnea.

Un nou trend la metrou: „atenție, cade plafonul peste voi!” – O bucată de tablă s-a desprins din plafon, vineri după-amiază, în stația de metrou 1 Mai, prăbuşindu-se pe şine.

Gabriela Firea: ”Primăria Capitalei și Primăriile de sector sunt în faliment!” – Primarul general al Capitalei Gabriela Firea recunoaște că situația este foarte gravă în Bucureștiul și se poate vorbi despre un faliment nedeclarat, iar ultima speranță este premeierul Viorica Dancilă, conform realitatea.net.

CFR a pus în circulație un tren care circulă prin Bulgaria, Grecia, Turcia – O călătorie cu trenul de la București până la Salonic sau Istanbul durează aproximativ 17 ore. Prețul unui bilet începe de la 45 de euro.

Vine minivacanța de Rusalii – Românii se pregătesc pentru o nouă sărbătoare! Rusaliile, când se celebrează 50 de zile de la Paște, vor avea loc pe 16 și 17 iunie.

Avem 3 noi judecători la CCR – În zilele următoare, trei noi judecători ai Curții Constituționale vor depune jurământul, pentru mandate de 9 ani în această importanță funcție.

Facebook suspendă preinstalarea aplicațiilor sale pe telefoanele Huawei – Facebook nu va mai permite preinstalarea aplicaţiilor sale pe telefoanele Huawei, decizia fiind o nouă lovitură pentru gigantul tehnologic chinez, care încearcă să îşi menţină afacerile în condiţiile interdicţiei americane de a cumpăra componente şi software din Statele Unite, transmite Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.