Daraverile zilei de 08 iulie 2019

Festivalul de la Pamplona face noi victime – Festivalul de la Pamplona a făcut deja primele victime. Cinci persoane au fost grav rănite în a doua zi a petrecerii, după ce câțiva tauri au măturat tot ce le-a stat în cale.

Vrei la facultate? ASE scoate la bătaie 7219 locuri – Pentru anul universitar 2019 – 2020, taxa anuală de școlarizare la învățământul cu frecvența este de 4.000 lei, iar pentru învățământul la distanță și cu frecvența redusă este de 3.500 lei. Statutul de student finanțat de la buget sau cu taxa se actualizează după primul semestru al anului I și apoi anual, în funcție de performanțele universitare.

Azi se afișează rezultatele la Bacalaureat – Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi publicate luni, iar elevii nemulțumiți de notele obținute vor putea depune contestații.

Elena Udrea a ajuns în România – Elena Udrea a plecat din Costa Rica, împreună cu mama şi fiica sa, şi se află în Europa, potrivit Antena 3.

Tsipras a pierdut alegerile în Grecia – Premierul grec Alexis Tsipras şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile parlamentare de duminică şi l-a sunat pe rivalul său, liderul partidului Noua Democraţie, Kyriakos Mitsotakis, pentru a-l felicita, informează ziarul grec Kathimerini.

Barcelona îl vrea pe Ianis Hagi – Presa catalană anunţă că FC Barcelona e dispusă să ofere 10 miioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, de la Viitorul.

Federer și Nadal pregătesc un meci cât o istorie – Rivali de aproape 15 ani, ce doi s-au întâlnit într-un bar din Londra, chiar înainte de turneul de la Wimbledon şi au pus la cale un eveniment uriaş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *