Daraverile zilei de 07 septembrie 2020

Daraveri despre coronavirus:

DSP-urile anunță scenariile de pandemie pentru fiecare localitate, scenarii de care depinde începerea anului școlar.

Italia extinde măsura izolării la domiciliu pentru persoanele care vin din România.

Radu Mazăre Jr, infectat cu noul coronavirus.

India stabilește recordul infectărilor zilnice: 90.632 infectări zilnice.

Daraveri externe:

Joe Biden, la aproape 6% avans față de Trump conform ultimelor sondaje.

5 thoughts on “Daraverile zilei de 07 septembrie 2020”

  1. 1] DSP-urile , PM Orban , Vice PM Turcan Raluca , sau madamme Anisie plus bivolul ala sasesc , astia anunta insa QUE SERA…SERA ! 2] Nu doar pentru aia care vin din Romania ci si din UK sau Franta . N-o spun eu ci presa din cizma italica si Il capitano Matteo Salvini . 3] Daca Radu Mazare sr. si Radu Mazare jr. nu mor in chinuri…ma doare fix in basca ca-s ei infectati cu COVID 19 : LE TRECE REPEDE ! 4] Ai inebunit Iancule , 90632 zilnic ? Pai la aia se nasc un numar dublu de insi { tot asa…ZILNIC } care sa competeze acel miliard si nu stiu cate sute de milioane reprezentand populatia Indiei ! Daraveri externe…nu mai departe d e ieri spuneau aia de la CNN ca Trump are acel avans , nu Biden . Biden are doar…”AVANS ” dupa cum spun gurile rele de la FOX NEWS . 8) In cazul in care ai in familie sau printre cunostiintele tale pe careva numit dupa numele Sfintei Fecioare Maria , din partea mea : LA MULTI ANI SI SANATATE MAXIMA !!!!!!!!!!!!!! P.S. ” Persoanele de fatza ” se exclud fireste ….

    1. @Marian Da, în cazul Biden nici eu nu cred în sondaje. Legat de numărul de infectați în India, mi se pare, totuși, foarte mare. La mulți ani și ție, drag prieten, cu o mică întârziere. Să fii mereu sănătos, înconjurat de toți cei dragi.

  2. Ti-ai mai ” curatzat ” blogroll-ul : FELICITARI ! Adresele unor case d e toleranta iti mai lipseau de-acolo ca-n rest , aveai cam de toate .

    1. @Marian Da, am trecut hostingul la o echipă cu adevărat profesionistă și am început să facem curățenie serioasă. Mai este de lucru, dar, iată, pare că suntem pe drumul cel bun.

  3. Da’ , cu toata “curatenia ” insa la Alina Gorghiu { ISAR } tot n-ai avut inima sa renunti…ce-nseamna patima Iancule !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *