Daraverile zilei de 07 noiembrie 2019

Ludovic Orban vine deja cu vești proaste – Premierul Ludovic Orban anunţă că, în prezent, nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pentru salarii, nici pentru programele de sănătate.

Leonardo di Caprio, mesaj despre Marșul Pădurilor din România – Actorul Leonardo DiCaprio a distribuit, pe contul său de Instagram, o postare a Greenpeace despre Marşul Pădurilor din România. Regram-ul lui DiCaprio a primit peste 159.000 de aprecieri şi are peste 1.000 de comentarii.

Lucian Bode, noul ministu al Transporturilor anunță o nouă amânare la metroul din Drumul Taberei – Ministrul Transporturilor Lucian Bode a afirmat, miercuri, că metroul Drumul Taberei nu va dat în funcţiune nici în acest an. În schimb, Răzvan Cuc a declarat că a lăsat, la încheierea mandatului, 98% dintre lucrările fizice finalizate şi nimeni nu i-a spus că nu va fi gata, relatează Mediafax.

Mii de bucureșteni, fără apă caldă și căldură – Se anunță iarnă grea pentru locuitorii din Capitală. Problemele cu apa caldă și căldura par fără sfârșit. Mii de bucureșteni din sectoarele 1, 2 și 3 reclamă că, în ultimele zile, sunt nevoiți să încălzească apă la aragaz ca să se poată spăla.

Adina Vălean, acceptată drept comisar european din partea României – Premierul Ludovic Orban a anunțat trimis două propuneri de comisar european -Adina Vălean și Siegfried Mureșan – prima fiind aleasă de Ursula von der Leyen.

Cristi Borcea a fost eliberat definitiv din închisoare – Fostul finanţator al Dinamo Bucureşti, Cristian Borcea, fost eliberat definitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *