Daraverile zilei de 07 martie 2019

Șeful Tarom Iași, prins cu mașina plină de țigări – Șeful Tarom Iași, dar și un polițist de la aeroport, au fost prinși la vamă cu mașina burdușită de țigări. Potrivit România TV, polițiștii de frontieră au găsit în autoturism aproape 500 de pachete dar și mai multe sticle de alcool.

Șeful Comisiei LIBE vrea să fie negociatorul PE cu cei din CE pentru șefia Procuratorii Europene – Președintele Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE), socialistul britanic Claude Moraes, îi cere lui Antonio Tajani, președintele Parlamentului European, ca el să fie desemnat drept lider al negocierilor cu reprezentanții Consiliului UE, în cazul numirii șefului Parchetului European.

Tudorel Toader a trimis o scrisoare Financial Times în care o critică pe Kovesi – Ministrul Justiţiei Tudorel Toader publică în Financial Times o scrisoare împotriva numirii lui Kovesi în funcţia de procuror-şef.

Kovesi, din nou în fața procurorilor Secției Speciale – Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, este aşteptată, astăzi, la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă.

Fiul lui Dan Bittman, anchetat în dosar de trafic de droguri – Potrivit unor surse judiciare, Alex Bittman ar fi fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la “Crimă Organizată”. Din câte se pare, de voie, de nevoie, fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor.

A apărut o nouă orientare sexuală, autosexualii – O nouă orientare sexuală se adaugă identităţilor de gen pe care oamenii le folosesc pentru a se defini: autosexualitatea sau atracţia pentru propria persoană.

Fenomenul 15 martie, ora 15, 15 minute se extinde – Bogdan Bănică, vicepreşedinte Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, scrie, pe Facebook, că susține ideea unui protest de 15 minute pe 15 martie, și îi îndeamnă pe colegii lui să-și ia pauza de masă în acea zi la ora 15.00.

 Festivalul Enescu 2019 – 33 de mii de bilete la Festivalul “George Enescu” sunt disponibile începând de astăzi, cu preţuri ce variază între 30 de lei şi 210 lei.

Căminele studențești, pline de mineri – Campusurile universitare se situează pe locul doi în topul celor mai mari mineri de criptomonede, cu la 22%, după sectorul energetic și al utilităților – cu aproximativ 34%, potrivit unui studiului realizat de compania de tehnologie Cisco, publicat în PCMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.