Daraverile zilei de 07 mai 2019

Începe evaluarea elevilor de clasa a II-a – Începe evaluarea naţională pentru elevii claselor a doua. Astăzi, ei vor susţine probele scrise la limba română și limba maternă.

Se mai închide o bretea din Podul Grant – Traficul va fi restricționat, mâine, pe Podul Grant, pe breteaua de coborâre pe Calea Giulești spre Pasajul Basarab/Calea Plevnei.

Raed Arafat sfătuiește românii să nu meargă în mijlocul tornadelor – A fost emisă o primă avertizare meteo „cu aspect tornadic”, în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi. Coordonatorul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Rad Arafat, a sfătuit oamenii din aceste zone să se adăpostească şi să nu se îndrepte spre posibila tornadă ce s-ar putea forma.

DNA cere închisoare pentru Sorin Oprescu, dar nu menționează câți ani – Procurorul DNA a cerut, luni, la ultimul termen din dosarul lui Sorin Oprescu de la Tribunalul București, închisoare cu executare pentru fostul primar al Capitalei, lăsând la aprecierea instanței limitele pedepsei. Oprescu a fost cercetat pentru mai multe fapte de corupție, relatează Mediafax.

Prințul Harry este tătic – Meghan Markle a născut un băiat. Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii și, totodată, al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a ll-a.

OMS: ”Tehnologia este otravă pentru creierul copiilor!” – Primesc telefonul drept recompensă, ca să stea liniștiți, sau atunci când sunt neastâmpărați. Cam în orice circumstanță, tot mai mulți copii stau în fața ecranelor inteligente câteva ore pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.