Daraverile zilei de 07 iunie 2019

Scandalul de la Valea Uzului ia amploare – Situaţia Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde mai mult de 1000 de maghiari au format, joi, un lanţ uman, afirmând că astfel protestează paşnic faţă de ilegalităţile comise de primarul localităţii Dărmăneşti, stârneşte un scandal diplomatic.

Theresa May își dă azi demisia din funcția de premier și de lider al Partidului Conservator – Theresa May va demisiona oficial, vineri, din funcția de lider al Partidului Conservator și, implicit, din cea de prim-ministru, ca urmare a eșecului ei de a convinge Camera Comunelor să accepte acordul privind Brexit-ul pe care l-a convenit cu Bruxelles-ul, ceea ce a condus la amânarea retragerii din UE până pe 31 octombrie.

Viorica Dăncilă are pagină oficială de Facebook – ″«Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua», spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât şi colegii din opoziţie, să asculte şi să ţină minte aceste vorbe.”, îşi începe Dăncilă prima postare.

Amazon face livrări cu drone în loc de poștași – V-aţi săturat să vă sune curierul în ultimul moment atunci când vă livrează un colet? Cel mai mare retailer online se pregătește de o revoluție în domeniul livrărilor.

Nancy Pelosi îl vrea pe Trump la pușcărie – Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a declarat joi că ar prefera să îl vadă pe Donald Trump “în închisoare”, decât destituit, au informat surse din cadrul Partidului Democrat, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

Ion Iliescu a fost externat – Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias din Capitală. Starea de sănătate a fostului preşedinte este mult ameliorată faţă de momentul internării, se spune într-un comunicat de presă emis de spital.

ÎPS Teodosie, achitat în primă instanță în dosarul Nazarcea – Arhiepiscopul Tomisului Teodosie a fost achitat în dosarul în care este judecat pentru că ar fi obţinut ilegal fonduri europene.

Stelian Tănase: ”Rareș Bogdan va crea probleme mari în PNL!” – Analistul politic Stelian Tănase susține că în PNL va urma o mare bătălie pentru postul de lider al partidului. Lupta se va da între actualul președinte, Ludovic Orban și Rareș Bogdan care „vine tare din urmă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.