Daraverile zilei de 06 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 06 mai – Grecia și Bulgaria vor să redeschidă locațiile de vacanță de la 1 iulie. Marea Britanie a devenit țara din Europa cu cele mai multe decese. Magazinele mici de lângă blocuri s-ar putea redeschide începând cu 15 mai. Patriarhia Română cere redeschiderea bisericilor.

Țigările mentolate dispar de pe piața din România începând cu 20 mai – Începând cu 20 mai 2020, țigările mentolate vor dispărea complet de pe piața din România, aceasta fiind una dintre măsurile prevăzute de Directiva Europeană a Tutunului, transpusă și în legislația din România.

Se redeschide Teatrul de Vară din Neptun – De 10 ani nu s-a mai ţinut niciun spectacol pe scena Teatrului de Vară din staţiunea Neptun. În tot acest timp, locul s-a degradat.

RAR oferă acces la istoricul de daune al mașinilor – Registrul Auto Român (RAR) a anunţat că, începând de marţi, oferă date despre daunele vehiculelor înmatriculate în România, prin intermediul aplicaţiei “Istoric Vehicul”, disponibilă pe site-ul oficial al instituţiei.

Elon Musk a devenit tată pentru a șaptea oară – Numele copilului va fi ”x-a-12-musk” și își va putea alege singur genul.

O jurnalistă din România, laureată a Premiilor Pulitzer de anul acesta – Ziarul New York Times a câştigat luni trei premii Pulitzer. Este cea mai recompensată publicaţie americană la ediţia de anul acesta, notează Agerpres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *