Daraverile zilei de 06 mai 2019

O secție de poliție din Paris, închisă din cauza puricilor – O secție de poliție din nord-estul Parisului a fost evacuată duminică după ce a fost invadată de purici, a anunțat un sindicat din poliție, potrivit Guardian. “Secție de poliție închisă până la noi decizii”, scrie pe un afiș pus pe ușa din față a secției din arondismentul 19 al capitalei franceze.

CFR se pregătește de vizita Papei Francisc – Vizita Papei Francisc este evenimentul acestei primăveri în ţara noastră. Transportul de persoane va fi adaptat pentru acest eveniment.

Un avion cu pasageri a luat foc la Moscova. Bilanțul victimelor: 41 de morți – Dintre cele 78 de persoane aflate la bordul avionului Superjet-100 care a aterizat în flăcări la Moscova, doar 37 au supraviețuit, a declarat Svetlana Petrenko, reprezentantul oficial al Comisiei de Investigații.

Ecaterina Andronescu: ”Este posibil ca unele școli să fie închise din cauza condițiilor meteo!” – Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că există posibilitatea ca, în următoarele zile, unele şcoli să fie închise din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile anunţate, subliniind că decizia este a autorităţilor locale şi a directorilor unităţilor de învăţământ.

Vine tornada peste București? – Persoanele care au pe telefonul mobil o aplicaţie de starea vremii, de prognoză meteo mai ales, au avut astăzi surpriza vieţii lor. Una dintre aplicaţii ne anunţă că în următoarele 24 de ore ar putea fi o tornadă în Bucureşti.

Klaus Iohannis, mesaj pentru musulmani la intrarea în Ramadan – Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan.

Thailanda și-a încoronat noul rege – Regele proaspăt încoronat al Thailandei, Maha Vajiralongkorn, a fost purtat de soldaţi într-o lectică poleită pe străzile din Bangkok, duminică, în faţa mulţimilor care s-au înghesuit să ia parte la evenimentul istoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *