Daraverile zilei de 06 februarie 2019

Facebook lansează o opțiune de ștergere a mesajelor trimise din greșeală – Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală într-o anumită fereastră de timp.

A picat site-ul ANAF – Ce dovadă mai bună că nu trebuie să mai plătim impozitele?

Forbes: 2019 va fi anul veganismului – 2019 va fi anul veganismului, susţin publicaţii prestigioase precum ”Forbes” şi ”The Economist”, care au observat că “trendul” dietelor fără produse de origine animală câştigă tot mai mult teren în lume.

Nu cumpărați file de somon de la Auchan – Un lot de file de somon afumat contaminat cu Listeria este retras de compania Auchan, care solicită celor care au cumpărat produsul să nu îl consume şi să îl returneze, urmând să îşi primească banii înapoi.

Trump a susținut discursul anual despre ”Starea Națiunii” – În cel de-al doilea discurs privind “Starea națiunii”, președintele SUA, Donald Trump, a lansat un apel pentru unitate, cooperare, compromis, și a cerut americanilor să respingă politica de rezistență și răzbunare.

Elevii din București primesc gratuitate pe RATB – Societatea de Transport București a anunțat că, din 11 februarie, va începe emiterea/ încărcarea de abonamente gratuite pentru elevii care merg la unități de învăţământ din Bucureşti.

Maria Grapini nu o vrea Procuror European pe Kovesi – Europarlamentarul Maria Grapini a anunță că, “din respect pentru miile de români care au suferit nevinovați”, va vota împotriva numirii fostei șefe a DNA Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef european.

V-ați mărit sânii la italianul care făcea pe medicul, deși nu avea nicio recunoaștere oficială? – Un caz revoltător este anchetat de Colegiul Medicilor, procurori şi Ministerul Sănătăţii. Italianul cu opt clase s-a dat drept chirurg plastician şi a efectuat intervenţii pe mai mulţi pacienţi în clinici particulare din Capitală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.