Daraverile zilei de 06 decembrie 2018

Nicolae Ceaușescu, cea mai importantă personalitate modernă și contemporană – Așa au decis românii, care l-au pus pe locul doi pe Brâncuși.

Florin Răducioiu, scouter pentru AC Milan – Răduciou va fi cel care va propune roso-nerrilor jucători din România.

Mai puține atentate teroriste – Numărul victimelor în atentate teroriste a scăzut cu 27%în 2017 față de anul precedent.

Volkswagen nu mai produce maișini pe benzină sau motorină – Asta ca urmare a scandalului Dieselgate, care a afectat foarte mult producătorul german.

Șoferi de ambulanță, hoți de combustibil – Cred că poate fi considerată cea mai șocantă știre a acestui an. În Corabia, mai mult de jumătate din ambulanțieri sunt cercetați pentru furt de combustibil, iar din cauza lor se crede că au murit cu zile cel puțin 8 persoane.

Dezinformarea rusă, atent monitorizată de UE – Comunitatea Europeană va cere Facebook, Google și Twitter să ofere raporturi lunare în ceea ce privește dezinformarea online dinspre Rusia.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 06 decembrie 2018”

  1. Bine Iancule , ti-ai pierdut si frica de Dumnezeu ? In loc sa postezi ceva cu si despre Sf. Nicolae { Nicolae Vacaroiu macar } sau Dragnea Liviu… NICOLAE tu postezi poza lui Raducioiu si vorbesti despre… Nicolae Ceausescu ? Huoooo : ai sa arzi in focul Ghenei ! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.