Daraverile zilei de 06 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 06 aprilie – Boris Johnson a fost internat în spital. 1344 de morți în SUA într-o singură zi. O femelă tigru de la o grădină zoologică din Bronx, diagnosticată cu virusul coronavirus. Giulgiul din Torino va fi expus virtual.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 06 aprilie 2020”

  1. ” O femelă tigru de la o grădină zoologică din Bronx, diagnosticată cu virusul coronavirus. ” Am citit “stirea ” in totalitate si ce dracu s a zic decat ca , am auzit si eu despre zoofilie insa chiar pana aici sincer sa fiu , chiar nu ma asteptam sa se ajunga ! Si in Romania s-a auzit de astfel de ” iubiri ” insa cu o vaca , o oaie … o capra chiar este acceptabil , dar o femela de tigru ?!? De fapt de la americani , se poate astepta omu’ la cam orice mai ales dupa 9/11 . Daca ar fi cu adevarat destepti ar exporta-o sub forma d e “donatie ” alor din Asia si , ar face si ei o treaba buna macar in felul asta .

      1. Pai Iancule , n-am facut altceva decat sa deschid link-ul si… Iar chestia cu cadoul “donat ” chinezilor , pai la cat KKT a mancat cretinu’ ala mai zilele trecute , anume ca-i da in judecata pe galbejiti , m-am gandit ca-n felul acesta , poate ca-i vor imbuna cumva pe chinezi . 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.