Daraverile zilei de 05 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 05 martie – Românii din Italia, avertizați să nu vină acasă. Numărul deceselor din China a depășit 3000. Marea Britanie ar putea închide Parlamentul. Ungaria a confirmat și ea primele două cazuri.

Sebastian Cucoș, coordonatorul intervenției jandarmilor în 10 august 2018, pensionat – Ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul MAI, trecerea în rezervă, la cerere, a colonelului Sebastian Cucoş, coordonatorul intervenției Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018.

A apărut motivarea sentințelor în dosarul Colectiv – Tragedia de la Clubul Colectiv este rezultatul unei activități infracționale în lanț, iar atitudinea inculpaților nu rezidă în lipsa unei educații juridice, ci în lăcomie, iresponsabilitate și ignoranță a legii, se arată în motivarea deciziei prin care Tribunalul București a dispus condamnări grele în dosarul incendiului de la Colectiv.

Mike Bloomberg s-a retras din cursa pentru Casa Albă – Miliardarul american Mike Bloomberg a anunţat miercuri, a doua zi după rezultatele decepţionante din aşa-numita “Super Tuesday”, retragerea sa din alegerile primare democrate şi faptul că îl va susţine în continuare pe fostul vicepreşedinte Joe Biden.

Comisia Europeană deschide procedura de deficit excesiv pentru România – Comisia Europeană a propus, miercuri, Consiliului să deschidă o procedură de deficit excesiv în cazul ţării noastre şi a adoptat o recomandare potrivit căreia, România trebuie să încheie această situaţie cel târziu în 2022.

Ministerul Educației a publicat peste 1000 de teze de doctorat – Ministerul Educaţiei a publicat pe site peste 1.000 de teze de doctorat, a anunţat miercuri, în Parlament, ministrul Monica Anisie. Publicarea tezelor s-a făcut la cererea Ligii Studenţilor.

Cel mai scump parfum din lume costă 1.6 milioane de euro – O companie spaniolă a lansat cel mai scump parfum din lume: setul de 4 sticluțe – una pentru fiecare anotimp – costă 1,6 milioane de euro. Nu numai conținutul e unic, ci și ambalajul încrustat cu bijuterii din aur și argint.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 05 martie 2020”

  1. N-ai prea multe “stiri ” care sa merite atentie , fara suparare . M-a amuzat aia cu…parfumul de 1.6 milioane de Euro si de-asemenea amuzanta si ” stirea ” ca , a fost trecut in rezerva si PENSIONAT LA CERERE , coordonatorul actiunilor Jandarmeriei din 10 August 2018 . Cum dracu sa nu te bufneasca rasul la asa ceva mai ales daca … traiesti pe Pamant si nu pe Marte !?! COVID 19 este cat casa peste intreaga omenire { taman ca ciuma bubonica sau gripa spaniola } iar astia , fabrica un parfum pe care sa-l comercializeze pentru acea suma absolut… ” modesta ” . Cred ca nu era chiar atat d e greu sa fi anuntzat un pret de zece ori mai mare insa , probabil din modestie , s-au abtinut… deocamdata . Clienti se vor gasii ti-o garantez !!!!!!!!!!! Ce-a facut Jandarmeria Romana in 10 August , a intrecut in salbaticie si TICALOSIE , orice alta interventie de-a lor din cam toate timpurile , oricat de scrofuloasa ar fi fost aia { adica inclusiv din 2012 } iar coordonatorul , SEFUL direct , scapa de raspundere cu … doar o pensie de colonel in rezerva pe care s-o pape pana cand va inplinii 90 de ani precum Ion Iliescu . Chestia aia cu “dosarul Colectiv ” , de asta te puteai lipsi caci , cu motivare sau fara … nu cred , nu ca nu va face nimeni puscarie pentru asta vreodata in acest secol ci , nu cred ca , oricate daune , oricate despagubiri vor primii victimele sau urmasii acestora , in orice cuantum ar fi , va insemna ca s-a facut si dreptate . JUSTITIE POATE , DREPTATE … NU ! ” Stirea ” aia cu cele doua cazuri de COVID 19 confirmate in Ungaria… aia mi-ar place si mai mult daca cifra ar fi de , macar 10.000.000 de ori mai mare . Ce zici Iancule , nu crezi ca ne-ar scapa de multe alte griji ? Zi de post cat mai bland iti doresc ! 8)

    1. @Marian Mai avem și zile slabe, din punct de vedere al știrilor. Totuși, nu aș trece așa de ușor peste vestea pensionării lui Cucoș, mai ales că nu îi văd deloc vocali pe cei care ar fi trebuit să strige foarte tare (mă refer la cei care au participat la protestul din 10 august).

      1. Nu-i vezi “vocali ” Iancule deoarece s-au invatat oamenii cu chestiile aste incepand cu anul 1989 , continuand cu 1990 si , rogu-te , nu uita anul 2012 atunci cand NIMENI dar absolut nimeni n-ar fi crezut vreodata ca , impotriva Jandarmeriei Romane nu vor fi luate masurile pe care le meritau porcii aia ! Daca nu ma-nsala memoria { NU MA INSHALA IANCAULE } , USL de-atunci se laudau prin vocile si-a lui Victor Ponta dar si-a lui CRIN ANTONESCU { pe Daniel Constantin… nu-l mai pomenesc caci furnicile au fost intotdeauna mult prea marunte pentr-a fi bagate in seama } nici mai mult nici mai putin ca … ” vor milita pentru DESFIINTAREA JANDARMERIEI ” . Cand ma gandesc cati au pus atunci botu’ la aceasta vrajeala de doi lei… Nepotul meu a fost avansat in grad atunci , astfel incat… ce ma-sa sa mai spuna oamenii oricat de furiosi ar fi ? ” SA STRIGE FOARTE TARE ” ?! Fii serios Iancule acesta este DOAR un drept constitutional cu conditia sa nu tulbure ” LINISTEA SI ORDINEA PUBLICA ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *