Daraverile zilei de 05 martie 2018

Eternul ”naiv” Pleșoianu nu se lasă. E pornit pe Timmermans acum –  Micuțul pletos a anunțat că va sesiza Comisia Europeană că Timmermans a fost rău și ne-a bătut. De parcă omul nu ar fi venit în vizită oficială, ca reprezentant al Comisiei Europene.

De ce se mai moare în România? De gripă – 73 de decese din cauza gripei s-au înregistrat până acum în acest sezon de gripă. Și să nu cumva să vă vaccinați!

The shape of water, marele câștigător al Oscar 2018 – Cele mai slabe premii Oscar din istorie, dacă este să îmi dau și eu cu părerea.

Azi se dă sentința definitivă în dosarul lui Ludovic Orban – Iar rămâne găina PNL fără cap?

Profesorii boicotează Simularea Evaluării Naționale 2018 – Ce să mai înțeleagă copiii din toată harababura asta din sistemul de educație? 5 săptămâni de vacanță din decembrie până acum, la evaluare boicot și gata și anul acesta școlar.

PSD, cât mai mulți vicepreședinți! – Dragnea a mai venit cu o idee creață, câte doi vicepreședinți pentur fiecare regiune (o femeie și un bărbat) iar în curând și un copil, să fie o familie tradițională.

Udrea și Bica, prima vedere din Costa Rica – Fetele ”e” bine, luptă cu statul paralel și statul degeaba.

Sursă foto: aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p