Daraverile zilei de 05 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 05 iunie: Se reia NBA. Brazilia a urcat pe locul 3 în lume la număr de victime. Comisia Europeană cere ridicarea tuturor restricțiilor la frontiere. Raed Arafat: ”Nu este un semn bun că a crescut brusc numărul de cazuri noi”. Alexandru Rafila: ”În septembrie, mai puțini elevi în clase, programe decalate”. Cercetătorii de la Oxford au finalizat vaccinul împotriva Covid, acesta va fi testat în Brazilia.

Azi este Ziua Mondială a Mediului – Alimentele pe care le mâncăm, aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem și climatul care face planeta noastră locuibilă vin toate din natură. Ziua de 5 iunie este dedicată mediului și se aniversează la nivel mondial.

Azi avem eclipsă de Lună prin penumbră – A doua eclipsă de Lună prin penumbră din acest an se va produce vineri seară și va fi vizibilă și din România. Maximul acesteia va avea loc la ora 22 şi 25 de minute, când aproape jumătate din discul Lunii se va afla în penumbra Pământului.

”Visul unei nopți de vară”, de Shakespeare, se joacă în weekend, online, la TNB – Spectacolul “Visul unei nopţi de vară” de William Shakespeare, în regia lui Petrică Ionescu, va fi prezentat online, în weekend, de Teatrul Naţional din Bucureşti.

Scandal la o conferință organizată de Nicușor Dan – Conferința de presă a lui Nicușor Dan, în care prezintă bilanțul Gabrielei Firea, este bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu, care și-a făcut apariția acolo cu un dulap și care vociferează și îl întrerupe continuu. Nicușor Dan i-a spus să păstreze distanța de protecție de 2 metri și a avut loc un moment tensionat, în care cei doi s-au îmbrâncit.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 05 iunie 2020”

  1. Iancule , fa-ma si pe mine sa-nteleg caci , am senzatia ca fie eu m-am tampit , fie ” politicienii ” s-au tampit definitiv ! Cine l-a pus pe nenorocitul ala s a faca cea facut ??? A facut-o d e capul lui ? Si-atunci cum de nu este inca legat in … camasa de forta ? Cum d e mai este inca…pe post ca viceprimar ? Nu realizeaza nimeni ca prin iesirea sa , a facut de KKT nu doar PGMB ci intreg Bucurestiul ? PGMB = Firea+ Badulescu = DERBEDEI !!! Badulescu chiar nu pricepe ca prin gestul sau ai face pe NEHOTARATI { care’ s cei mai importanti numericeste } sa-si indrepte simpatia catre Nicusor Dan care , ar fi fost mare lucru dac-ar fi luat cateva sute de voturi si alea , doar de pe la USR in cazul in care maine ar fi scrutinul ? Nicusor Dan este bun la dat din gura insa , cand s-o trezii { in cazul unui castig } in sherparia aia din PGMB , n-are sa stie pe unde sa fuga mai repede . Si vine acum nenorocitul asta s-ai ridice scorul ? Doamne ca mare-Ti e gradina !!! Eu , m-am hotarat : daca va fi ,voi vota cu Nicusor Dan cu conditia ca-n ziua scrutinului sa n-am planificat examenul de licenta in sexologie mai ales ca-i si cu probe practice si alea , dupa cum sti , alea sant obligatorii !!! 8) 1] ” Alexandru Rafila: ”În septembrie, mai puțini elevi în clase, programe decalate”. ” Sa vad cum o vor aplica caci de vorba , si eu sunt la fel d e bun ! 2] ” Raed Arafat: ”Nu este un semn bun că a crescut brusc numărul de cazuri noi”. Sti ceva Iancule …chiar si eu cred cu tarie acest fapt si… chiar ma mira cum dracu de-a crescut iar , mai ales ca , pana mai ieri alaltaieri { ti-amintesti Ioane ? } mai toti acesti specialisti in frunte cu Raed Arafat , Strainu Cercel , Rafila sau Turcu , declarau ca , atunci cand va venii caldura , vom scapa caci virusul nu rezista la caldura . Ei spuneau asta cui dorea sa-i asculte si-acum… Oare ne doreste cineva iarasi in arest domiciliar ? Ai miroase cuiva a aer proaspat venit de prin USA si-si pregateste ceva in genul , Mineapoliss eventual un George Floyd ? Tu Iancule ca bloggar batran ce esti … cam ce crezi ? 8)

    1. @Marian Ai văzut ce joc face PSD? ”Ne delimităm total de gestul lui Bădulescu, nu suntem de acord”. Așa vor face constant. Fix un joc care să o mențină pură și inocentă pe Firea.

  2. Ia citeste aici Iancule ! ”
    Contele de Saint Germain
    Un urias secret rasufla printr-un por: se cauta deja succesor pentru Klaus Iohannis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *