Daraverile zilei de 05 iulie 2021

Daraveri despre coronavirus:

Echipe mobile de vaccinare merg prin satele din Cluj.

Ministrul Sănătății din Franța: ”Valul 4 al pandemiei ar putea să vină până la sfârșitul lui iulie”.

12.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, doar 5000 cu prima doză.

Daraveri interne:

BOR a canonizat, în 70 de ani, 150 de sfinți români.

Daraveri externe:

Papa Francisc a fost operat la colon.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 05 iulie 2021”

  1. ” Daraveri despre coronavirus:

    Echipe mobile de vaccinare merg prin satele din Cluj. ” Dar in satele din JUDETELE ALEALALTE de ce nu merg ? Pentru ca stiu ca s-ar putea sa pateasca cea patit perceptorul din MOROMETII ? Prin Comana { de Giurgiu } bunaoara sau Frumusani , Vlad Tepes sau Mihai Bravu …{ tot de Giurgiu } or avea sange in instalatie s a vina…taman acu’ cand munca campului este in toi iar oamenii isi arunca recolta la gunoi decat s-o dea pe moca ?!Daca ai posibilitati ” tehnice ” { STIU CA LE AI } , poate afli cati vor reusii sa vaccineze dintre tipii care se considera FRUNCEA TARII CACI PE AILALTI , MA CAM INDOIESC . ” Ministrul Sănătății din Franța: ”Valul 4 al pandemiei ar putea să vină până la sfârșitul lui iulie”. ” Avand in vedere ca anul acesta in Franta vor avea loc alegeri { cred ca in Septembrie sau Octombrie } …cred ca au tot interesul sa-i tina pe mancatorii de melcii zavorati in … meson . ” 12.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, doar 5000 cu prima doză. ” Pai Iancule , pana la milioanele cu care se laudau Catu , Arafat si Col. Gheorghita mai au de tras caci , ad astra per aspera Ioane dupa cum bine sti ! ” Daraveri interne: BOR a canonizat, în 70 de ani, 150 de sfinți români. Iancule , nu ma bag , aici esti pe teritoriul tau insa , daca ma-ntrebi pe mine , trebuiau canonizati minim 150.000 caci sant multi acei ce au rabdat ca sfintii si-au avut moarte de martiri in Romania . ” Daraveri externe:

    Papa Francisc a fost operat la colon. Adica , mai pe romaneste : Sanctitatea Sa era constipat si fiindca nu se putea altfel …i-au facut scurtat ceva din aia aproape 2 m. lungime cat are intestinul gros . Asta-i ceva nou…aflu ca si ” sfintii ” , urmasi ai Sf. Petru , pana si aia se kakã si , avand in vedere boala pe care-o avea brazilianul inseamna ca mananca ca si muritorii de rand , poate mai abitir . Intrebare Iancule ca te stiu sprintzar la minte : asta va insemna ca , foarte curand vom astepta s a vedem { este posibil ? } ce fel de fum va iesii pe hornul de la Sf. Petru mai ales stiind ca , Papa a deranjat pe multi din serparia Vaticanului ?

    1. @Marian Vaccinarea este un eșec total în România, dar Cîțu, Orban, Iohannis au alte preocupări acum. Cât despre Papa Francisc, pentru mine este cel mai slab Papă de care am auzit. Dar să fie sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *