Daraverile zilei de 05 iulie 2019

Prințul George, lecții de tenis cu Roger Federer – Prinţul George, în vârstă de 5 ani, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a luat lecţii de tenis de la campionul elveţian Roger Federer, potrivit The Telegraph.

Bilanțul primei zile de Neversea: 300 de oameni cu insolații, zgârieturi, traumatisme – Aproape 300 de persoane, dintre care 75 de minori, au primit îngrijiri medicale la punctele de prim-ajutor amenajate în perimetrul Festivalului Neversea, în prima noapte a evenimentului, iar șase dintre acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constantă.

Alina Gorghiu, peste 200 de mii de euro din botezurile copiilor – Alina Gorghiu a strâns peste 200.000 de euro din petrecerile de botez ale copiilor. Parlamentarul, măritat cu economistul Lucian Isar, cu care are doi copii, pe Noah şi Amon, şi-a prezentat recent declaraţiile de avere. Gorghiu, care a fost deputat, iar acum e senator, pare că a dat o adevărată lovitură financiară din botezul celor mici.

Donald Trump, de Ziua Independenței: ”Cerurile aparțin Americii!” – Donald Trump a  ţinut un discurs la Lincoln Memorial cu ocazia celebrărilor „Salut către America” de pe 4 iulie, devenind primul preşedinte american după aproape 70 de ani care se adresează naţiunii de Ziua Independenţei. Trump a vorbit din spatele unui geam antiglonţ, parţial în ploaie, în faţa unei mulţimi destul de tăcute, relatează The Guardian.

Inevitabilul s-a produs: accident cu o trotinetă electrică în București – Incident în premieră, produs în traficul Capitalei. O trotinetă electrică a lovit o maşină, iar poliţia l-a amendat pe conducătorul trotinetei.

Rapoartele GRECO, publicate pe 9 iulie – Ministerul Justiţiei va publica, marţi, 9 iulie, raporartele GRECO, atât pe pagina proprie de internet, cât şi pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11.00, în limbile română şi engleză.

110 ani de transport public în București, sărbătoriți cu linia 41 blocată – Societatea de Transport Bucuresti (STB) marcheaza implinirea a 110 ani de transport public in Capitala, iar momentul va fi marcat sambata seara cu un concert sustinut de What’s Up, Smiley si Jo, in Parcul Izvor.

Rusia, accident cu un submarin nuclear – Sistemul de propulsie nucleară al submarinului rus la bordul căruia s-a produs luni, în Marea Barents, un incendiu în care au murit 14 membri ai echipajului, nu a fost afectat în urma incidentului, a declarat joi ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.