Daraverile zilei de 05 aprilie 2021

Daraveri despre coronavirus:

Peste 500 de mii de doze Pfizer vin azi în România.

Directorul Institutului Oncologic București: ”Am atins ultima linie de apărare în lupta cu pandemia.

Tot mai mulți copii ajung în spital cu forme severe de coronavirus.

Laboratoarele de analize, încasări record pe timp de pandemie.

O nouă mutație a coronaviruslui, E484K, rezistentă la vaccinuri.

Daraveri externe:

Madonna, poze erotice pentru fani, la 61 de ani

3 thoughts on “Daraverile zilei de 05 aprilie 2021”

  1. ” Laboratoarele de analize, încasări record pe timp de pandemie. ” Asta-i cea mai importanta stire restul , doar artificii ! Cat despre ” pozele ” Madonnei fi serios Iancule : nici macar onanistii cei mai impatimiti { PROFESIONISTII LABEI } , nici macar aia nu se mai pot excita la vederea carnurilor unei babe plina de spa si sperma mai ales ca , inclusiv aia au auzit despre FOTOSHOPARE ! Mai bine zi si tu ceva despre , ideea creatza a lui Catu de-a cere ajutorul/ colaborarea BOR { care-i oricum la cel mai scazut nivel de incredere din partea populatiei } in problema vaccinarii . IPS Teodosie cam ce parere are dupa stiinta ta , va fi el de acord sa colaboreze cu STATUL mai a les dupa ce-a fost porcait de catre multi membrii BOR asa cum poate , doar Iisus a mai fost vreodata porcait insa…acolo era vorba despre SINEDRIU nu despre SINOD .

    1. @Marian Din fericire, Teodosie este o voce singulară și izolată în Biserică. Și, la un moment dat, fie va reveni sub ascultare, fie va pleca. Mă bucură intervenția lui Vasile Bănescu și sunt sigur că și alți ierarhi vor susține.

      1. Ai sa razi Iancule insa , majoritatea enoriasilor al vad pe Teodosie , nu ca pe un ins ce-i impotriva acestor decizii guvernamentale sau ale DSP ci ca pe un adevarat SOLDAT AL LUI CRISTOS ! Un soldat ce nu se teme de ceea ce-ar putea face SFANTUL SINOD sau guvernul laic impotriva sa , un SOLDAT CE RESPECTA REGULAMENTELE BISERICII CE-S … CEVA MAI VECHI SI MAI SOLIDE DECAT POATE FI ORICE GUVERNARE LAICA SI POLITICA . Vasile Banescu , macar de data asta , ar fi fost cazul sa taca si , nu-i doar parerea mea . Am vazut ca PASTORUL ADVENTIST Mihai Gadea plus alti pastori si reprezentanti ai unor culte religioase { BISERICI IANCULE , BISERICI } au protestat impotriva ingroparii celor morti de covid , asa cum au murit si-n saci de plastic . In plus , au cerut prezenta preotilor la capataiul alora pe cale sa treaca in alta lume . Dupa cate vad …cel putin din comunicatul lui Vlad Voiculescu , au si reusit in ceea ce si-au propus . Nu crezi ca asta s-ar putea sa fie primul pas pentru reabilitarea bisericii in randul crestinilor ? A bisericii neo- protestante caci BOR , al are pe Vasile Banescu purtator de vorbe deci…se vede ca n-o intereseaza sa fie ” afurisita ” de catre guvernantii astia neo-marxisti . P.S. Zic neo-marxisti deoarece vad ca , cam peste tot sant numiti astfel , altminteri ai dau dracului caci Karl Marx s-a rasucit deja in groapa vazand la ce sant folosite ideile sale filozofice nazarite dupa mesele copioase din familia lui Engels . P.P.S. Acu pe bune Ioane , chiar crezi ca Teodosie este un eretic , un nebun care nu stie ce spune sau ce face , chiar crezi ca ceea ce face Teodosie are vreo legatura cu…ecumenismul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.