Daraverile zilei de 04 martie 2018

Lista clădirilor cu risc seismic din București – Pentru că astăzi este iarăși 4 martie și, deși toată lumea va vorbi de dimineață până seara despre cutremurul din 1977, de mâine iar ne facem că plouă.

Hans Klemm: ”Avem încredere deplină în DNA!” – Iar i-au stricat duminica lui Pleșoianu, imediat se pune ăsta mic pe scris o nouă scrisoare pentru Trump.

Femeia atacată de câini la Bicaz – Adevărul că a trecut destul timp de la ultima tragedie de acest fel.

Apare Newsweek, varianta românească – Dar când te uiți la cine s-a adunat pe acolo, nu prea găsești motive de bucurie. Mai mult ca sigur se va găsi un protector și pentru ei. Dacă nu o fi apărut deja.

Universitatea Harvard, pagubă de 1 miliard de dolari – Dacă s-au apucat de cultivat roșii, zahăr și eucalipt, în loc să mizeze pe oaie.

Sursă foto: Historia

One thought on “Daraverile zilei de 04 martie 2018”

  1. Sunt inca angajat la kromberg , dar cum e acolo nu doresc nici celui mai mare dusman al meu . Nu ai voie sa te misti ca imediat e cu gura pe tine , ba ca te plimbi , ba ca iti incepi rondu , nu ai voie sa faci nimic nu-ma sa lucri , cand exista urgente fa fa fa o data , si cand nu de ce te plimbi , referate pentru tartget la ordinea zilei , striga pe tine sau dupa tine ca dupa ultimul om . Cand intri in frabrica spui ca ai intrat la inchisoare si cand iesi zici ca iesi nu stiu de pe unde . Te streseaza in ultimul hal , iti fac niste nervi de iti faci rau singur , daca ai nevoie la baie te conometreaza sa vada cat timp stai ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.