Daraverile zilei de 04 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 04 iunie – Bulgaria trece la relaxarea toată a restricțiilor iar Germania ridică interdicțiile de călătorie. Cinematografele drive-in, atracția verii pentru cinefili. La Iași vor fi proiectate filmele lui Chaplin. 2 spitale din Cluj revin la activitatea normală. US Open pregătește reguli drastice pentru ediția de anul acesta. Adrian Marinescu: ”Este posibil ca într-o lună să ajungem la 0 îmbolnăviri”. Coronavirusul a crescut veniturile Zoom cu 169%. Ibuprofenul, testat ca tratament pentru pacienții Covid19.

Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de primar al sectorului 5 – Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, candidează din nou la alegerile locale, de data aceasta pentru Primăria Sectorului 5. El va candida din partea Partidului Puterii Umaniste (PPU), al lui Dan Voiculescu. De menționat că Piedone a fost condamnat la sfârșitul anului trecut, în primă instanță, la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul “Colectiv”.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 04 iunie 2020”

  1. Popescu -Piedone n-a facut treaba rea nici in 4 insa , nu-l inteleg : stie la ce se poate astepta si…da cu botu in rahat !?? Daca va castiga , astept cu nerabdare sa-l vad ce treaba mare va face in Ferentari si-n zonele adiacente . Chiar crede ca-i va lua fatza lui Vanghelie ? Ma cam indoesc de asta ! Ala-i nascut crescut acolo si-n plus vorbeste tiganeste mai bine decat Madalin Voicu pe cand boierul asta… Asta a stat cam toata viata lui la bloc pe Magistrala deci , de unde atata … rromales ? Intrebare : a executat macar un an din acea condamnare ? Pai si DACA castiga alegerile , va conduce sectorul 5 de la Rahova care , este adevarat , e la marginea sectorului , totusi…una-i sa fi la birou pe Splai si cu totul alta la zeghe si zabrele . A luat-o pe aratura Voiculescu sau…stie el ceva ? 8) P.S. Ibuprofenul este folosit si de aia care incearca sa se lase de… metamfetamina !

    1. @Marian Mi se pare extrem de tupeist gestul lui Piedone. Cu atât mai mult cu cât, da, sentința în cazul lui nu este definitivă, dar nici nu cred că va mai dura mult până la intra la următoarele instanțe de judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *