Daraverile zilei de 04 februarie 2019

Avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost găsit – Avionul privat la bordul căruia se afla jucătorul de fotbal Emiliano Sala a fost găsit în Canalul Mânecii, relatează publicația L’Equipe.

Aurelian Bădulescu, audiat azi de procurori – Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, trebuie să se prezinte luni în fața procurorilor, după ce a declarat recent că i-a mințit când le-a răspuns la întrebări legate de reprimarea protestului din 10 august 2018 din Piața Victoriei.

Azi se fac publice testele oficiale efectuate pe apa ce o bem de la Apa Nova – Bucureștenii vor afla luni dacă apa livrată de Apă Nova a reprezentat sau nu un pericol real pentru sănătatea publică, dincolo de concentrația mai mare de clor, care a generat la sfârșitul săptămânii trecute o isterie generală pe rețelele de socializare și un război al declarațiilor între furnizorul de apă și Ministerul Sănătății.

Olguța Vasilescu vrea OUG să ajungă mai repede ministru – Olguţa Vasilescu a anunţat că se pregăteşte o Ordonanţă de Urgenţă care să stabilească un termen pentru preşedintele ţării, în care trebuie să se încadreze pentru a numi miniştrii propuşi, făcând referire la Klaus Iohannis, care amână numirile pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor.

Mr. Bean se retrage din actorie pentru un an – Actorul britanic Rowan Atkinson (64 de ani) a anunţat că renunţă la actorie pentru un an şi a mărturisit ce l-a determinat să ia această decizie.

A fost întronizat primul Mitropolit al Bisericii autocefale a Ucrainei – Înaltpreasfințitul Epifanie a fost ales ca întâistătător în luna decembrie, după ce patriarhia Constantinopolului a consfintit desprinderea de Biserica Ortodoxă Rusă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.