Daraverile zilei de 03 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 03 iunie – Doar 15 pacienți mai sunt internați la Spitalul Victor Babeș Timișoara. Caz de coronavirus la o școală din Iași. Nelu Tătaru: ”Am putea reveni la viața dinainte de pandemie spre finalul verii”. Alexandru Rafila: „Vaccinul anti-COVID va fi administrat repetat”. Noile reguli pentru pescari. Cerbul de Aur 2020 a fost anulat. Boris Johnson a interzis sexul între persoane care nu locuiesc împreună. Cinci jucători de la Barcelona, testați pozitivi.

Majoritatea americanilor sprijină folosirea Gărzii Naționale împotriva rebelilor de extremă stângă – Un nou sondaj realizat de Morning Consult arată că marea majoritate a americanilor, inclusiv majoritatea Democraților, sprijină folosirea Gărzii Naționale împotriva protestelor și violențelor din Statele Unite. Sondajul confirmă afirmația lui Donald Trump că o „majoritate tăcută” dorește folosirea forței împotriva celor care devastează orașele americane.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 03 iunie 2020”

  1. 1] ” Boris Johnson a interzis sexul între persoane care nu locuiesc împreună. ” Masturbarea in grup , asta n-are de gand s-o interzica ? 2] ” Majoritatea americanilor sprijină folosirea Gărzii Naționale împotriva rebelilor de extremă stângă ” daca-i intrebi pe ” majoritatea americanilor ” nu-s in stare sa-ti faca diferenta intre extrema stanga sau cea dreapta . Astia chiar nu vad ca , actuala situatie despotismul de stanga i-a facut sa ajunga aici…near to Withe House ? Trump de stanga ??? El n-o fi dar atitudinea sa…declaratiile sale LUATI-II SI … CAT MAI MULTI LA PUSCARIE , ” iesirile ” in spatiul public { cum ar fi cea de la acea biserica } de parca el ar fi Mesia …Celelalte ” pagini ” ale jurnalului tau chiar nu merita { FARA SUPARARE } nu merita luate in consideratie : sant doar pagini de umplutura . P.S. Tot aduc in vorba “scara 3 ” deoarece , vroiam sa aflu daca intre timp ai castigat suficiente lovele { EU CRED CA DA ! } pentru a nu mai sta ” la comun ” cu neamurile proaste caci , LA BLOC INDIFERENT DE ” SCARA ” , nu-s toti liberali … asa ca tine frate Iancu . 8)

    1. @Marian Să înțeleg că nu ești chiar așa fan Trump? Eu consider că omul mai merită un mandat. Pentru toate piedicile puse extremei stângi, comunității LGBT, ideii de schimbare care pornise foarte puternic de acolo și care ajunsese și pe la noi. Dacă mai prinde un mandat, liniștim lucrurile astea și pe aici.

  2. Iancule , nu te supara dar , argumentele in favoarea lui Trump diferit de faptul ca nu tin in fata niciunei instante { chiar , sau, mai ales din USA } nici macar nu-s serioase . Ai uitat ca si Liviu Dragnea iinitiase un fel de referendum pentru familia traditionala deci si ala era impotriva astora de la LGBT pe care tot occidentul i-a produs ??? Nu-s fan Trump chiar daca fie-mea este cetatean american cu drepturi si obligatii depline de peste douazeci de ani , si nu-s fan deoarece pentru mine America exista doar pentru ca , acolo traieste fata si nepotii mei si-n plus , acolo s-a nascut Elvis Presley altminteri…nu exista .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *