Daraverile zilei de 02 noiembrie 2018

Pasărea anului 2019 în România – Românii sunt invitați să își aleagă singuri pasărea care va fi celebrată anul viitor, putând vota între pupăză, cucuvea și alte exemplare.

Au început achitările și în dosarul Microsoft – Primul pe listă, fostul ministru Valerian Vreme.

Cum să reacționezi când afli că pesta porcină a ajuns în satul tău – Jos pălăria în fața țăranilor din satul Secu, județul Dolj, care, după ce s-a anunțat că la ei este un focar de pestă porcină, au alungat veterinarii veniți să sacrifice porcii de la ei din gospodării, apoi au tăiat toate animalele.

Trump, amenințare la adresa valului de imigranți care se îndreaptă spre granița SUA cu Mexic – Zice Trump că se va deschide focul dacă oamenii încep să arunce cu pietre spre armată.

A auzit toată lumea de secretara de la Universitatea Politehnică din Timișoara și filmele porno? – Dacă nu, o găsiți pe Reddit.

Testele grilă la examenele de Bacalaureat, o mizerie – Care sper să fie retrasă azi. Și așa suntem o nație de analfabeți funcționali.

Ai cont pe Facebook? Află câți bani a făcut compania din vânzarea datelor tale – Surprinzător de ieftin, mă așteptam să cost mai mult.

Aplicațiile de taxi nu au nevoie de dispecerate – Decizia a fost luată de Curtea de Apel București și este definitivă.

Ce cariere își doresc tinerele românce? – Recunosc, am deschis ușor temător acest studiu, dar rezultatele sunt surprinzătoare.

Este oficial, Clujul va avea metrou – Boc a lansat licitația pentru studiul de prefezabilitate.

A fost vândut cel mai scump tablou de Nicolae Grigorescu – Este vorba de ”Țărăncuță cu basma albă” și a costat 340 de mii de euro.

Jennifer Lopez, goală la 49 de ani – Acesta va fi probabil cel mai accesat link. Și nu vă judec, Lopez arată incredibil.

Sursă foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *