Daraverile zilei de 01 octombrie 2019

Azi se depune moțiunea de cenzură care ar putea scoate PSD de la guvernare – Moţiunea de cenzură, iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă, va fi depusă, marţi, în Parlament.

Harta de groază a CFR – Cu ajutorul unei reprezentări grafice, un profesor a reliefat în detaliu situaţia reţelei feroviare din România, măcinată de întârzieri şi infrastructura învechită.

Azi este Ziua Internațională a Cafelei – Ziua internaţională a cafelei se sărbătoreşte pe 1 octombrie din 2015, când Organizaţia Internaţională a Cafelei a lansat evenimentul la Milano.

Iohannis cere demisia șefului DIICOT – Președintele Klaus Iohannis a susținut, luni seara, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, prin intermediul căreia a cerut demisia procurorului șef al DIICOT, Felix Banilă, din cauza modului în care se desfășoară ancheta de la Caracal.

Cel mai nou sondaj IMAS: Iohannis, Mircea Diaconu și Barna pe primele 3 locuri – Klaus Iohannis ar fi votat de 45,3% dintre români dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea în opțiunile exprimate de respondenți este Mircea Diaconu, care ar lua 16,6% din voturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *