Daraverile zilei de 01 noiembrie 2019

Partidul lui Tăriceanu a dat în judecată Facebook – Organizația Județeană ALDE a anunțat, joi seara, că a chemat în judecată Facebook, la Judecătoria Sibiu, acuzând faptul că aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la Președinție Mircea Diaconu prin blocarea paginii de socializare a formațiunii politice.

Prezidențiale 2019: Alexandru Cumpănașu a venit cu o armă la o emisiune TV – Momente penibile pentru Alexandru Cupănaşu în emisiunea de pe TVR1. Candidatul la alegerile prezidenţiale, care au loc peste câteva zile, a apărut în emisune cu o replică a AK47.

A început procedura de destituire a lui Donald Trump – Procedura de destituire din funcţie a preşedintelui american Donald Trump a început joi seară la Washington.

1 noiembrie, ziua când Uber, Bolt, Yango și Clever trebuie să intre în legalitate – Vineri, 1 noiembrie, intră în vigoare prevederile OUG 49/2019 care reglementează serviciile de ridesharing în România. Până acum, au primit aviz de funcţionare în România platformele Uber şi Bolt (aviz tehnic provizoriu), dar şi Clever (aviz tehnic valabil până la data de 27.10.2020). Până joi seara, Yango nu a primit aviz, potrivit site-ului Ministerului Comunicaţiilor.

Asociația Dăruiește Viață reface Spitalul Marie Curie – Asociaţia Dăruieşte Viaţă – care ridică, exclusiv din donaţii şi sponsorizări, primul spital public de oncologie şi radioterapie pentru copiii diagnosticaţi cu cancer din România – anunţă că lucrează la un masterplan pentru refacerea de la zero a Spitalului Marie Curie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.