Daraverile zilei de 01 februarie 2021

Daraveri despre coronavirus:

România primește a 7-a tranșă de vaccin Pfizer,  peste 163 de mii de doze.

Avem primul caz de coronavirus apărut la o persoană care a primit ambele doze de vaccin.

113.00 de profesori au fost programați în platforma de vaccinare.

Avem primul caz de coronavirus cu noua tulpină sud-africană a fost confirmat în Grecia.

Coreea de Sud a decis testarea câinilor și pisicilor pentru coronavirus.

Daraveri interne:

Sorin Câmpeanu: ”15% dintre școlile din România nu au autorizație de securitate la incendii!”.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 01 februarie 2021”

  1. Declaratia lui Campeanu este bomboana de pe coliva , restul nu-s altceva decat lumanari ! ”15% dintre școlile din România nu au autorizație de securitate la incendii .” Despre astea stie el sau , doar despre astea i s-a raportat ? Cat o fi in plus peste 15% sa aiva el si neamul lui ca bani de paine toata viata lor ! In Bucuresti exista un singur liceu care , are dupa stiinta mea trei iesiri usi in trei parti ale cladirii pentru evacuarea elevilor la un caz de ceva iar acesta se numeste Liceul Mihail Eminescu . AL stiu deoarece , acolo a fost…” cimitirul tineretii mele ” dupa cum zicea Bacovia . Sincai , Caragiale , Cosbuc , Jean Monet , Tudor Vladimirescu , Cerchez si etc. au doar intrarea/iesirea profesorilor si intrarea /iesirea elevilor . Ar mai fi alea industriale care , au tot asa , cate trei si chiar patru cai de acces insa alea … totusi sant industriale Iancule . Doar n-ai pretentii la masuri d e precautie egale intre un liceu industrial si unul de… uman sau mate fizica bunaoara .Respect si-o seara cat mai buna . P.S. Astept sa-ti spui parerea despre intamplarile zilei de Duminica 31 Ianuarie , ca sa am si eu de c e te-njura !!!!!!!!!!!!!!!

  2. Un singur lucru : N-AI AVUT NIMIC DE COMENTAT { TAMAN MATALUTZA BLOGGAR CU VECHIME } REFERITOR LA CELE CE S-AU PETRECUT DUPA INCENDIUL DE LA ” MATEI BALSI ” ! Si pentru a-ti usura sarcina iti spun ca , ma refer strict la manfestarile de protest pe care AUR le-a facut dand lectii USR , PNL… PSD si care-or mai fi , care-i credeau doar niste mahalagii iesiti din spumele SRI . Pe 31 Octombrie 2015 , tunai si fulgerai pe blogu-ti personal cerand { asa cum altii cereau in strada } DEMISII si…GASIREA DE VINOVATI . Acum…nema Iancule si , sa fiu al dracului , de nu ma intreb ce-i cu tine ?!? Atunci in 2015 a demisionat un intreg guvern PSD in frunte cu Victor Viorel Ponta { Doamne fereste sa-ti inchipui ca mi-a parut rau c-a plecat atunci acel Pinnochio de Tg. Jiu } plus primarul PSD de la 4 Popescu… Piedone . Au plecat Tanda si-au venit Manda , adica Ciolos precursorii USR-ului si fireste a AUR-ului de azi . Azi , nu stim decat ca , au fost acuzati primarul Constantin Popescu-Piedone si vreo doi pompieri insa vinovatii… Piedone personal , nici macar azi nu este condamnat definitiv , acest fapt dandu-i curajul de-a candida tot ca primar la sectorul 5… al lui Vanghelie . Azi , Vlad Voiculescu si Raed Arafat { ala pentru care in 2012 ai iesit inclusiv dumneata in strada sa-l aperi contra lui …Petrov } stau bine merci in functii si NIMENI , nici macar manifestarile alora de la AUR nu-i pot urnii de-acolo . Doar din cele pe care le-am enumerat pana acum , Ionut Iancu , cel pe care-l stiu eu , ala din 2009 , din 2010 , din 2012 din 2015 si etc ala facea la ora asta minim o mie d e postari avand minim 10.000 de comentarii din partea a minim 10.000 de vizitatori . D-aia ma-ntreb zic pe buna dreptate : CE-I CU TINE IANCULE ? ASTA M-A SUPARAT IANCULE PE 31 Ianuarie : TACEREA TA ABSOLUTA ! P.S. Ti-este teama de … “vizitatori ” sau ca-ti vor inchide blogul ?

    1. @Marian uite, promit că voi face o postare separată despre subiectul Matei Balș. Departe de mine gândul de a nu scrie despre subiect, doar că, recunosc, am fost cam leneș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *