Daraverile zilei de 01 februarie 2019

Bani mai puțini de la buget pentru biserici – Proiectul pentru bugetul de stat pe 2019 prevede reducerea cu 33,86% a creditelor bugetare privind susținerea cultelor religioase, de la 213,2 la 141 milioane de lei.

Elevii intră din nou în vacanță – Este vorba de vacanța inter semestrială.

Alina Gorghiu: ”PNL poate obține 30% la europarlamentare” – Așa se întâmplă dacă stai non stop lângă Isar.

Tăriceanu: ”Mă gândesc tot mai serios să candidez la prezidențiale!” – Călin Popescu Tăriceanu susține că se gândește serios la o candidatură la prezidențiale, comentând că nu va renunța la acest lucru dacă PSD va decidă să aibă propriul candidat.

Dragnea rămâne cu același complet de judecată – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, joi, ca dosarele care au intrat la sfârşitul lui 2018 pe rolul completurilor de cinci judecători de la instanţa supremă, în care nu au fost administrate probe, să rămână la completurile trase la sorţi la finalul anului trecut.

O femeie vrea să se căsătorească cu un avion – O femeie din Germania a mărturisit că are o „relație” la distanță cu un avion. Michele Kobke a declarat că sentimentele sale sunt atât de puternice încât vrea să se mărite cu aeronava 737-800 Boeing.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 01 februarie 2019”

  1. 1] ” Bani mai puțini de la buget pentru biserici ” – Figura asta o putea face Teodorovici inca din 2017 si astfel , poate ac madamme Firea n-ar mai fi cadorisit BOR cu acel purcoi de euro . Astia au bani suficienti pentru a cumpara corpul Papei Francisc si-al lui Alexei Mitropolitul Moscovei cu matze cu tot ! 2] ” Alina Gorghiu: ”PNL poate obține 30% la europarlamentare” – Așa se întâmplă dacă stai non stop lângă Isar.” – De unde sa stie saraca femeie cati liberali visau la nurii ei ? Ea ca ea dar , l-ai vazut pe alde Isar ? Zici ca-i scos de la Bellu unde-a stat minim zece ani ! Al suge boarfa , al suge !!!! Apropo , matalutza tot pe langa Ema Zaicescu , tot pe langa ea ? Ai grije sa n-o pati ca Isar ! 3]Tăriceanu: ”Mă gândesc tot mai serios să candidez la prezidențiale!” – Pe bune , asta chiar… gandeste ? Dac-ar gandii – asa cum s e lauda – s-ar retrage pe langa o biserica mormona . 4] ” Dragnea rămâne cu același complet de judecată ” – Pana nu-l vad la beci… nu mai fac sperante caci , am patit la fel cu Basescu si , uite cata muie am luat amandoi Iancule ! Sa ai parte de-o seara linistita Iancule : RESPECT DIN PARTEA MEA ! P.S. “O femeie vrea să se căsătorească cu un avion ” La botul pe care-l are un Boeing – 737 , nemtzoaica aia proasta , se gandeste ca ala are si-o limba pe masura . Si cand te gandesti ca gioarsele astea d e femei fac bascalie d e noi barbatii c-o mai punem c-o capra , c-o oaie cateodata si c-o vaca … 😎 Vine sfarsitul Iancule , cum zicea si Pomohaci mai zilele trecute… vine sfarsitul !

    1. @Marian Nici Dragnea, nici Băsescu nu cred că vor mai ajunge în pușcărie. Ambii au reușit, fiecare în felul său, să distrugă bruma de justiție pe care o aveam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.