Daraverile zilei de 01 decembrie 2019

Ambasada Suediei, urare haioasă de Ziua Națională a României – Ambasada Suediei, cunoscută în spațiul public pentru activitatea intensă de pe Facebook, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj în care spune că sărbătorește Zia Națională a României, adăugând și o imagine cu o glumă.

Primul sondaj după alegerile prezidențiale. Care sunt partidele preferate ale românilor? – PNL conduce în preferinţele românilor, care ar vota în proporţie de 39% cu partidul condus de Ludovic Orban, dacă în acest weekend ar avea loc alegeri parlamentare, arată un sondajul realizat de IMAS pentru Europa FM în luna noiembrie.

S-au stabilit grupele Euro 2020 – Bucureștiul a găzduit, sâmbătă, tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020. Dacă va trece de barajul Ligii Națiunilor, România va juca în Grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.

31.000 de apeluri false date de români la 112 în 2019 – Peste 31.000 de oameni au fost amendați în acest an pentru apeluri false la 112, susține Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p