Daraverile zilei de 01 decembrie 2019

Ambasada Suediei, urare haioasă de Ziua Națională a României – Ambasada Suediei, cunoscută în spațiul public pentru activitatea intensă de pe Facebook, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj în care spune că sărbătorește Zia Națională a României, adăugând și o imagine cu o glumă.

Primul sondaj după alegerile prezidențiale. Care sunt partidele preferate ale românilor? – PNL conduce în preferinţele românilor, care ar vota în proporţie de 39% cu partidul condus de Ludovic Orban, dacă în acest weekend ar avea loc alegeri parlamentare, arată un sondajul realizat de IMAS pentru Europa FM în luna noiembrie.

S-au stabilit grupele Euro 2020 – Bucureștiul a găzduit, sâmbătă, tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020. Dacă va trece de barajul Ligii Națiunilor, România va juca în Grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.

31.000 de apeluri false date de români la 112 în 2019 – Peste 31.000 de oameni au fost amendați în acest an pentru apeluri false la 112, susține Florin Roman, liderul deputaților PNL.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 01 decembrie 2019”

 1. Imaginea , spune totul : TI-AM DAT , ACUM , FA-TI DACA STI CUM ! Aia cu ” partidele preferate ale romanilor ” si cu PNL care-ar fi votat in PROPORTIE de 39% { DACA SI NUMAI DACA IN ACEST WEEKEND AR AVEA LOC ALEGERI PARLAMENTARE } , abia asta-i o gluma buna care , bate la popoul gol pana si … Ambasada Suediei . Si asta-i buna frate Ioane : ” Dacă va trece de barajul Ligii Națiunilor, România va juca în Grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.” DACA !!! Numai 31 .000 de apeluri false la 112 pe tot anul 2019 ? Pai , avand in vedere populatia Romaniei si mai ales a gradul ei de civilizatie , de educatie , chestia asta-i un nimic caci , in Italia sau UK { nu mai amintesc de USA } numarul acestui gen de ” glume ” , este de minim zece ori mai mare . Fireste , acolo STS-ul lor este infinit mai profesionist si trateaza aceste ” glume “… dupa caz . Iancule , daca ai intre neamurile dumitale , intre amici { chiar si aia virtuali } pe careva numit NICOLAE { al ai pe Nicolae Robu… primar PNL la Timisoara } , da-mi voie sa le urez prin intermediul dumitale : MULTA SANATATE , in contul zilei de maine ! P.S. Pregateste-te de Craciun caci , atunci ai voi face urari lui … CRACIUN Werner Iohannis ! :D

  1. @Marian: Mulțumesc pentru urările de bine de Moș Nicolae. Mie mi-a adus o răceală de toată frumusețea :)) ) Sper că ai avut parte de zile liniștite alături de cei dragi. De azi am revenit pe metereze.

 2. Draga Mos Nicolae…
  December 5, 2009 Ionut

  Mai e o ora si un pic pana cand vei incepe sa imparti celor care au fost cuminti cadourile tale, iar celor mai putini cuminti, nuielusele tale..Acum, cat inca mai am timp, vreau sa te […]
  Asta… ca un cadou amical de Sfantul Nicolae , Iancule ! :-(

 3. Si tot ca un cadou dar , pentru 1 Decembrie chiar daca a trecut deja :
  Cati ani are Romania?
  December 1, 2009 Ionut

  Intrebarea asta, atat de inocenta, am auzit-o astazi din gura unui copil care-si intreba tatal….Cat de corecta este intrebarea asta…cat de actuala poate fi ea…pentru ca, pana la urma, se pare ca Romania si istoria […]
  ENJOY IANCULE !!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *