Daraverile zilei de 01 august 2020

Coronavirus, jurnal de bord 01 august – În SUA a intrat în faza 3 (teste clinice pe un număr mare de voluntari) un vaccin pentru coronavirus. Care sunt cele 16 județe unde purtarea măștii a devenit obligatorie. 4 epidemiologi de la DSP București și-au dat demisia. Medicul Virgil Musta: ”Dacă pandemia continuă în acest ritm, vom avea situația Italiei. Marea Britanie amână ridicarea restricțiilor de la 1 august. S-a reluat NBA.

Barometrul Europa FM, PNL la 10% în fața PSD – Potrivit unui sondaj IMAS comandat de Europa FM, pentru alegerile parlamentare, PNL înregistrează o creştere, de la 32,6% în luna iunie, la 33,4% în această lună. PSD are o cotă de 23,4%, faţă de 21,9%, cât avea în luna precedentă.

Donald Trump interzice Tik Tok în SUA – Președintele Donald Trump a anunțat vineri că va interzice în Statele Unite rețeaua de socializare TikTok, suspectată de Washington că poate fi folosită de serviciile de informații chineze, potrivit AFP.

PNL și USR au bătut palma pentru candidaturi comune în București – PNL și USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat până la 3 dimineața, protocolul pentru alianța dreptei în București. Potrivit surselor HotNews.ro, primăriile vor fi împărțite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formațiune, iar listele de consilieri locali și generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriză pentru primăria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 01 august 2020”

  1. ” PNL și USR au bătut palma pentru candidaturi comune în București ” asta-i cea mai importanta , restul fara suparare dar , e…umplutura !!! Nicusor Dan vad c-a invatat ce-nseamna s a fi ” curva cinstita ” caci , daca pana acum era cu curu’n doua luntre , AZI 01 07 2020 si-a dat arama pe fatza acceptand sprijinul PNL care are painea si cutzitul la ora asta . Insa , si eu m-am reorientat rapid si , daca pana mai zilele trecute ma gandeam foarte serios sa-i acord votul meu , AZI ma gandesc la fel d e serios ca-n ziua sau zilele votului , sa-mi fac lectiile de educatie sexuala ca parca-i pacat de Dumnezeu sa nu-i dau si astuia o : MUIE NICUSOR DAN !!! Cum are asta indrazneala s a vina in fata electoratului dupa ce Barna si ai lui din USB….USR , i-au tras partidul de sub picioare lasandu-l doar in izmene ? Asta nu dovedeste oare oleaca d e infantilism politic sau…ARE PE CINEVA TARE IN SPATE , CINEVA DE SUS DE TOT SI NU-I VORBA DESPRE DUMNEZEU Iancule ?! Daca si ca Primar General { acum m-am convins ca PSD-Ciolacu sunt mana in mana cu PNL-Johannis-Orban } va fi la fel de ” bun ” …parca -mi vine depe acum , sa-i plang de dor lu’ Gaby Firea…Pandele ! Asta cel putin asculta doar de un stapan : PSD Ciolacu caci la cat de tuta este parca vad ca main e poimaine al aducea pe ala din Voluntari sa-i administreze PGMB , pe cand asta , Nicusor Dan asta , va fi nevoit sa fie ca’n piesa lui Moliere : SLUGA LA DOI STAPANI . Nenorocite vremuri am ajuns sa traim Iancule ! Pe vremea lui Basescu cel putin { iti amintesti 2012 ? } , aveam o singura tzinta , un singur inamic , acum avem…mult prea multi caci cine oare s e poate bate cu curvaraseala politicianista ?!? Am ajuns la vorba lui coana Nutzi : am ajuns sa-l regretam pe Basescu . 8) Ioane ii doresc sa ai parte de-o Duminica placuta …macar atat !

    1. @Marian Dacă mă întrebi pe mine, eu cred că Bucureștiul este pierdut. Posibil să ia doar USR S1 și cam atât. Acum, de văzut și ce va face Băsescu, poate strica multe calcule. Săptămână cu cele bune să avem, Marian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.