Daniel Morar, numit de Băsescu judecător la CCR, Ciutacu se duce la haznaua RTV

Trec peste faptul că punem un procuror ca judecător.

Nici nu cred că mai are rost să spun că numirea lui Morar este doar un gest de mulţumire din partea lui Băsescu pentru toate serviciile oferite de procurorul său fidel.

Dar vin totuşi şi vă rog să îmi arătaţi şi mie care expertiza în constituţionalitate a lui Morar? Dacă reuşiţi asta, dansez îmbrăcat doar în pene, ca Badea.

PS: Tocmai aflu că Victor Ciutacu, un jurnalist pe care l-am apreciat, a ales să îşi împlinească destinul la noua hazna tv, otv2, adică RTV.

Mie îmi e scârbă, tonomatului îi e foame.

ciutacu

7 thoughts on “Daniel Morar, numit de Băsescu judecător la CCR, Ciutacu se duce la haznaua RTV”

  1. Asta chiar e prea de tot!Cum sa mai crezi in oameni?Dar mai stii….poate i-a venit lui Ghita ala mintea la cap?Il reeduca Ciutacu !Totusi,care e treaba cu A3?Nu-l mai plateste bine Voiculescu,sau ramane si aci?Cam multe intrebari din partea mea,desigur,retorice!

    1. @olimpia i-a venit pe naiba:) ciutacu e disperat dupa bani, se ducea si la mynele tv daca ii dadeau mai mult..ce conteaza demnitatea

  2. exact ce nu dorim ca si popor asta se intampla,miscari subtule de recompensare a oamenilor care slujesc din toata inima interesului si nu tari sau sistemului…cat despre Ciutacu no-comment.

  3. jurnalistul-catel pleaca de la OTV la OTV.
    conteaza? :)
    doar fanaticii si slugile usl/pdl mai sutn interesati de posturile de propaganda.

  4. E pe bune ? Ai intrat tu sau altii la el pe blog si v-a confirmat figura ?Inseamna ca vine sfarsitul lumii !

Leave a Reply

Your email address will not be published.