Dan Voiculescu, 5 ani cu executare în dosarul ”Telepatia”

Era de așteptat, justiția românească funcționează ceas, iar probele, indubitabile de altfel, nu aveau cum să fie contestate. Ce mai contează că procurorii justifică cererea astfel:

”Toți cei implicați au acționat în interesul GRIVCO SA din considerente TELEPATICE, ori din necunoaștere sau prostie”

Aștept pe rând ca toți mentaliștii, în frunte cu Gog, să fie arestați și să fie închiși pentru toate trucurile lor ordinare.

PS: Este prima decizie, cel mai probabil vor mai trece câțiva ani buni până la decizia definitivă.

danvoiculescu PS: Sorin Pantiș a luat și el 6 ani cu executare. Un alt nume sonor, celebrul doctor Mencinicopschi, a fost și el condamnat la 6 ani cu executare

5 thoughts on “Dan Voiculescu, 5 ani cu executare în dosarul ”Telepatia””

 1. L-as vedea la parnaie, dar condamnat pe bune si pe probe. Sigur a fost o manarie, dar trebuia si dovedita. Practic, tot institutiile statului nu si-au facut treaba. Avea dreptate Vantu…

  Desi sunt constient ca voi tolera o nedreptate si inca un precedent periculos in terfelirea oricarei idei de justitie sau principiu de drept, SA O SUGA. Cand o stire importanta nu se da deloc pe un post de stiri, nu vad de ce nu s-ar condamna lumea si bazat pe probe hilare gen telepatie.

 2. daca ai cita din rechizitoriu si nu din felix ai vedea ca e exact ca in bancurile cu radio erevan, adica fix pe dos:
  `Analiza întregului mecanism… relevã de asemenea faptul cã învinuitul şi-a folosit influenţa politicã pentru a controla prin interpuşi întregul proces de privatizare a societãtii în condiţii care sã îi faciliteze achiziţia pachetului de acţiuni la un preţ derizoriu – o versiune contrarã însemnând sã admitem cã toţi cei implicaţi şi-au încãlcat atribuţiunile de serviciu sau au acţionat în interesul SC”Grivco”SA Bucureşti din considerente telepatice ori din necunoaştere sau prostie.`

 3. Adversitatea dintre Dan Voiculescu si Traian Basescu este arhicunoscuta …dupa ce au fost foarte buni prieteni si fosti ” colegi ” de munca . Ca si-n cazul lui A.N. { nu zic ca A.N. n-ar fi meritat vreo 3000 d e ani de puscarie din aia d e ani ’50 pentru ca marile manarii au fost facute sub guvernul sau } condamnarea este o condamnare politica si vine direct de la Cotroceni ! O fi Voiculescu vinovat de altele si probabil ca merita cel putin 600 de ani de puscarie dar , pe baza unor acuzatii serioase si-n nici un caz n-are dreptul Basescu sau altcineva sa se antepronunte . Acesta-i rezultatul coabitarii pisicului cu matrozul chior de la Cotroceni si mai ales faptul ca Morar si Kovesi au ramas bine merci la locurile lor ! Oare dosarul ” flota ” sau dosarul casei din Mihaileanu pe care si-a atribuit-o singur , Traian Basescu in calitatea de Primar General al Capitalei , oare aceste dosare mai exista , oare aceste dosare vor fi judecate vreodata ??? Macar pentru aceste dosare Traian Basescu va putea fi judecat si condamnat vreodata sau…s e prescriu pana atunci ? 8)

 4. @ berenger

  Iarta-l pe asta mic, nu se prea se informeaza in prealabil si crede fara sa cerceteze. Ca si in postarea cu Arsinel. Eh… metehne bor, ce sa-i faci.

  Nastase, probabil si Voiculescu, au fost condamnati pe indirecte, daca au fost si alea. Daca cineva merita puscarie, dovedeste-l pe bune. Daca nu poti, baga-te pe tine la parnaie, ca stat, pentru neindeplinirea atributiunilor de serviciu.

  Dupa cum ziceam, in cazul astuia, inclusiv telepatia este o proba beton si abdic temporar de la niste principii. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.