Dă sms la 1234 şi spune pe cine a huiduit boboru la paradă !

Aflat în ultimele sale clipe de existenţă politică, Băsescu şi toţi cei care îl înconjoară procedează exact ca toţi mizerabilii politici aflaţi la final: mistificarea propriei realităţi, astfel încât orice li s-ar întâmpla, omul va crede exact inversul.

Huiduit din tot sufletul ieri, la parada de la Arcul de Triumf, Băsescu spune că nu el, ci de fapt Armata a fost huiduită. L-aş invita să vadă sondajele ce spun cota de încredere a oamenilor în armată.

A ieşit apoi şi buzata mică, Lenuş, care vrea să vorbeşte cu noi şi să ne spună că de fapt Ponta şi Antonescu au fost huiduiţi ieri.

Iar mai apoi toată presa băsistă a generalizat următorul mesaj: nu doar Băsescu a fost huiduit ci întreaga clasă politică.

NU. Nimic din ce s-a scris mai sus nu e adevărat. Un singur om a fost huiduit de oameni ieri. Numele lui e Traian Băsescu.

Iar poporul i-a transmis un singur mesaj: ferească sfântul să îţi baţi joc şi de votul nostru de pe 9 decembrie.

113011001775517765

8 thoughts on “Dă sms la 1234 şi spune pe cine a huiduit boboru la paradă !”

  1. Ionuţ, cum poţi să pui la îndoială gîndirea adîncă a unui europarlamentar vestit ? :D
    Nici în decembrie 89 armata n-a fost huiduită, dar retragerea ruşinoasă de ieri a lui Băsescu, parcă începe să semene cu altă retragere ruşinoasă din 89…

  2. Iancule…s-a vazut din avion..pardon din avioanele care au defilat pe la parada…ca lumea a huiduit clasa politica. Basescu , Ponta , Crinutz, Lenutza…toti sunt din acelasi aluat de rahat.Pana acum Base si-a tras pizzamai aproape..o sa vina Crinutz – un baiat fin si fara onoare si cuvant (sa ne aducem aminte cum a jurat el ca se retrage din politica daca ramane basesc) si o sa traga si el caimacu..si tot asa.O tara de rahati condusa de o clasa politica de rahati.. Te pupa jean.

  3. Sincer, eu chiar cred ca intreaga clasa politica a fost huiduita. Nu am simpatii politice si poate ca si de asta cred asa. E clar, Basescu nu mai este de mult iubit de oameni (din varimotive) dar sa spui ca doar el a fost cel huiduit, mi se pare un pic extrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *