Dă foc PSD la țară?

Urmăresc cu atenție cam tot ce se întâmplă prin online, ce mesaje se transmit, cum reacționează lumea la subiectele fierbinți ale zilei. Și trebuie să vă mărturisesc că, de exemplu, în cazul disputei pe Codul Fiscal, este extrem de interesantă poziționarea susținătorilor PSD.

În cazul celor ce susțin PNL situația este chiar neplăcută. Dacă ne referim la cei care gândesc cu propriul cap. Pentru că e destul de greu să găsești niște explicații plauzibile acum, prin care să justifici de ce erai în delir în urmă cu o lună, când s-a votat acest Cod Fiscal, iar acum nu mai ești.

iohannis-voceatransilvaniei.ro_

Dar jocul în cazul celor de la PSD e mult mai interesant. Să-l detaliem un pic:

– Victor Ponta iese în ziua în care președintele Iohannis a retrimis Codul Fiscal în Parlament și spune că acesta din urmă fie face un joc politicianist de tip Băsescu, fie, mai rău, face jocul unor interese din străinătate, de a ne ține pe noi jos, ca pe o colonie.

O declarație extrem de gravă, care este imediat preluată de echipele de comunicare ale PSD și rostogolită. Și încep să răsară, mai întâi timid, apoi din ce în ce mai agresiv, voci care promovează următorul mesaj: Klaus Iohannis trebuie demis. Iohannis, vremea să pleci a sosit. Hai să zicem că aceste mesaje nu prea au așa multă forță, venind doar de la niște comunicatori neimportanți, fani din online.

Dar ce te faci când și voci mult mai puternice, asociate PSD, ies și spun același lucru?

Răzvan Theodorescu: „A început cuviincios, ca un primar de Sibiu, dar am impresia că a cam deviat. A arătat că poate să facă şi lucruri nesăbuite. Un preşedinte poate fi şi suspendat”

Și de aici începe o întreagă pleiadă de zvonuri, de scenarii. Întrebarea pe care mi-o pun sincer este: ar fi în stare PSD să dea foc țării? Răspunsul e cât se poate de simplu: DA ! Eu chiar cred că oamenii aceștia ar risca, cu orice preț, să își salveze pielea. Iar dacă asta ar însemna inclusiv o suspendare a lui Iohannis, cu atât mai bine.

Și hai să fim și sinceri. Faptul că suntem la momentul când discutăm această situație, i se datorează și noului locatar de la Cotroceni, care în 7 luni de zile a reușit să facă praf imaginea idilică pe care am avut-o cu toții despre el, cel puțin la momentul noiembrie 2014.

2 thoughts on “Dă foc PSD la țară?”

 1. “… imaginea idilică pe care am avut-o cu toții despre el..”

  Eu nu am reusit vreoadata sa admir ceva, orice, la dulapul sasesc numit Iohannis. De-aia nici nu ma poate dezamagi. Credeam ca functia prezidentiala nu poate decade mai jos decât în mandatul Basescu. M-am înselat. Când vad presa “endependenta” cum epitelizeaza diafan sfincterul “primei doamne”, chiar încep sa o regret pe Udrea …

  Ce vedem noi acum este începutul platii datoriei pe care dulapul sasesc o are de platit fata de cei care i-au aranjat mutarea la Cotroceni. Sa vedeti ce urât va deveni dulapul când va plati transe mai consistente, asta cu Codu’ fiscal e mizilic.

  Ce se naste din basica, jucator devine!

  Vivat!

  1. @CP sa vedem…Basescu a devenit asa dupa vreo 5 ani…Iohannis e inca la inceput, inca e un caz ce poate fi salvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p