Dă click aici să vezi ce profil de cumpărător de cadouri ești

Am văzut clasificări făcute oamenilor după cele mai neobișnuite criterii: spune-mi ce carte citești, ca să îți spun ce tip de bărbat ești. Spune-mi cum îți aranjezi părul ca să îți spun cât de pasională ești în pat. Sau, calculează cât de repede dai click ca să afli cât de repede ajungi la orgasm.

Astea sunt doar câteva. Unele inventate. Dar nu am auzit pe nimeni niciodată să facă o clasificare a oamenilor după tipul de cadou pe care îl oferă. După cât de mult se implică în cumpărarea cadourilor. După modul în care le oferă. Dacă tot nu a făcut nimeni asta, hai să încercăm noi:

– expeditivul: e cel care nu petrece prea mult timp pentru cadouri. Preferă eventual să dea bani sărbătoritului și să îl lase pe acesta să își cumpere ceea ce își dorește. Nici vorbă de sentimentalism sau implicare emoțională. E doar o corvoadă impusă de cutumele sociale.

– avizatul: nu e neapărat un as în ceea ce privește cumpărarea cadourilor, dar, spre deosebire de cel de mai sus, știe care sunt cele mai noi tendințe la zi, ce gadgeturi fac ravagii, ce culori se poarte. Poți avea măcar certitudinea că vei primi un cadou scump și util.

image

– pasionatul: e prietenul / prietena care știe totul despre tine. Care îți cunoaște gusturile, care știe ce îți dorești cel mai mult la fiecare aniversare. E cel/cea care stă cu orele prin magazine, se pune în locul tău, își dorește să îți ofere cel mai frumos cadou și să vadă fericirea de pe chipul tău. Și are în cei  de la Promotion.eu un partener fidel și la care ai certitudinea că vei găsi cele mai reușite cadouri.

– uitucul: e un om bun, poate chiar un prieten drag, dar nu le are cu treaba asta. Pentru el, mereu vine acea clipă în care se uită în jur și realizează că toată lumea îți urează la mulți ani și îți face cadouri, iar el iar a uitat să facă ceva în direcția asta. Și vine spășit, te îmbrățișează și îți spune că te iubește și că ăsta ar trebui să fie cel mai frumos cadou pentru tine.

Și, chiar trebuie să recunoști, până la urma chiar asta contează. Mai mult decât orice cadu material.

Leave a Reply

Your email address will not be published.