Cutii profesionale pentru orice ocazie

De cele mai multe ori producatorii incearca sa reduca din costul produsului initial, cautand noi metode de transport care pot sa asigure calitatea si bunastarea marfii. Pentru sticlele de vin se folosesc cutii transport sticle, precum cele de la ipack.ro, fabricate din carton ondulat de mare calitate, iar pretul este foarte avantajos.

Cartonul este un material usor si rigid, avand aceeasi origine cu hartia obisnuita, dar care se deosebeste de caracteristicile si folosintele acesteia printr-o compozitie, grosime si structura diferite. In general, tehnicile de laminare ale hartiei au evoluat, satisfacand astfel aspectul si nevoile variate de rezistenta.

Cartonul ondulat este materialul de ambalare ales de majoritatea marcilor si foarte des folosit in industrii. Fabricarea sa este una deosebita. Astfel este asigurat faptul ca materialul poate transporta o gama larga de obiecte de greutati diferite, protejeaza impotriva umezelii si ofera solutii durabile pentru ambalare. Mai mult, cartonul ondulat se poate personaliza usor si este si foarte rentabil. 

Care este structura cartonului? Cartonul ondulat este realizat din hartie arcuita, ondulata. Este o solutie destul de buna, care utilizeaza sisteme de proiectare si de productie diferite de cele ale cartonului normal. Acest tip de design face din cartonul ondulat cea mai buna alegere pentru multi designeri de ambalaje.

Cartonul ondulat ofera o sustinere stabila pentru orice produs ambalat, pastrand elementele in siguranta pe timpul transportului, manipularii si depozitarii. In functie de cantitatea de protectie necesara, cartonul ondulat poate fi diferit ca dimensiuni si grosime. De asemenea, ondulele lasa ambalajul sa respire si tin umezeala departe de produsele ambalate, ceea ce este deosebit de important, in special pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste pe termen lung.

Grosimea cartonului se poate regla pentru a putea fi creata cutia perfecta pentru orice produs. Cutiile de carton sunt disponibile in toate dimensiunile si pot fi folosite in orice domeniu si pentru orice tip de transport. Pot fi achizitionate multiple pachete care contin un numar mai mic sau mai mare de cutii, in functie de necesitati. 

Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai ieftine cutii de carton disponibile. Ele nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea si umplerea cutiilor. In afara de asta, cartoanele sunt destul de usor de reciclat, iar cutiile pot fi pliate la loc dupa utilizare si depozitate pentru utilizare ulterioara. Atunci cand in cutii din carton se transporta alimente, acestea se pastreaza proaspete un timp mai indelungat pentru ca aerul dintre straturile de carton au proprietati termoizolante. Cartonul este un material ce protejeaza eficient produsele, mai ales ca, asa cum am aflat deja, poate avea diverse grosimi. Daca se aleg cutii din carton ondulat exista garantia unei manipulari si a unui transport in siguranta, a oricarui produs.

Cartonul este foarte flexibil, extrem de usor si igienic. Poate fi folosit atat la impachetarea bunurilor de larg consum, cat si a alimentelor. Avand o greutate mica, acesta este si usor de transportat, iar ca ambalaj, nu contribuie cu mult in plus la masa produselor pe care le acopera. Laminat, el devine si foarte rezistent.

Cele ami bune cutii transport el gasim la ipack.ro, specialistul in cutii de transport!

Leave a Reply

Your email address will not be published.