Curtea Constituţională – pleacă o slugă, Aspazia, vine alta, Morar

Tocmai ce s-a încheiat mandatul de judecător al CCR pentru Aspazia Cojocaru. Printre alţii.

De numele acestei femei se leagă rămânerea lui Băsescu ca preşedinte al României, în ciuda unui vot popular incontestabil, în ciuda unor evidente dovezi că acel cvorum mizerabil a fost atins.

Mi-e greu să spun ce simt acum pentru Aspazia Cojocaru. Milă nu am de ce, femeia asta se pensionează cu o pensie de prost gust, de câteva sute de milioane de lei lunar. De respect, nici nu poate fi vorba. Cojocaru, alături de toată cohorta aia de semizei s-au transformat într-o supra putere în stat, înlocuind chiar valoarea şi importanţa Parlamentului.

Rămân în continuare la părerea mea, CCR trebuie desfiinţată. Va fi cu atât mai greu acum, cu cât slugoiul cuminte al lui Băsescu, Morar, pare-se că va fi noul preşedinte al CCR.

aspaziacojocaru PS: Voi aţi văzut cum a venit Iulia Moţoc îmbrăcată la un eveniment oficial? Ce înseamnă să fii obişnuită cu noţiunea de centură…

2 thoughts on “Curtea Constituţională – pleacă o slugă, Aspazia, vine alta, Morar”

 1. Esteincredibil cum poti sa judeci oamenii si sa-i jignesti ascuns in spatele unui blog.
  Membru CC=sluga?
  Pai tu atunci ce esti?
  Gandeste inainte sa jignesti!

 2. @ frone

  Este incredibila ipocrizia ta. :D

  Asa cum nu te-ar deranja daca un mecanic este facut prost cu dovezi, care este problema la Aspazia? Daca antepronuntare nu-ti zice nimic (trecand peste faptul ca denota in cazul si momentul in care a facut-o un plan bine stabilit) la un judecator, eu zic ca a comenta teme d’astea este cumva un pic mai mult peste ceea ce poti. Chiar un pic prea mult.

  Asta micu’ aduleaza bor si pnl si tu pe udrea si pe base. Cu toate astea, tu te dai virgina si il tragi de urechi. Bine asa :D Daca mai adaugam faptul ca el este in spatele unui blog avand si numele real si tu in spatele unui nick aleator, virginitatea ta devine o poveste trista data la produs peste limita de lubrifiere (auto sau artificiala).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *