Diminuează efectele cuperozei cu o cremă produsă în România

Dacă aveți pe ten suprafețe ca-n imaginea de mai jos, suferiți, poate fără să știți, de cuperoză. Această afecțiune care atacă pielea se face vizibilă prin înroșirea pielii și apariția unor vene mici, care creează un anumit pattern de-a lungul obrajilor și-n jurul nasului. Favorizată de consumul anumitor alimente, alcool, stresul și emoțiile exacerbate, factorii de mediu, cuperoza nu poate fi vindecată definitiv, dar prin anumite produse, izbucnirea semnelor la suprafața pielii pot fi diminuate. Accentuând sensibilitatea tenului și reprezentând o sursă de anxietate din cauza aspectului inestetic, cuperoza cere o îngrijire specială a pielii.

Cuperoză 1

Cuperix este o cremă produsă de un tânăr farmacist din Alba Iulia care ajută tenul afectat de cuperoză. Produsele sale străbat toată țara și-i ajută pe oameni, la prețuri competitive, să se bucure de alternative românești la brandurile consacrate, adesea venind din străinătate, putând vindeca sau ține-n frâu afecțiuni ale pielii, adesea nediagnosticate sau netratate corespunzător. Costând 69 de lei, Cuperix îmbunătățește micro-circulația, aspect care reduce efectele roșeții. Untul de Sheea și Untul de Cacao hrănesc pielea și o hidratează, în vreme ce substanțele active împotriva cuperozei acționează în fundal.

Deși cuperoza este o afecțiune a pielii destul de întâlnită, nu se bucură de atenția cuvenită din partea oamenilor, fapt pentru care subliniem acum câteva sfaturi care v-ar putea fi utile. În primul rând, dacă în familie există persoane care suferă de cuperoză, este vital să acordați o grijă sporită tenului și să aveți un regim de viață sănătos, din toate punctele de vedere, aspect care ne salvează de atâtea suferințe inutile care pot apărea în timp. Alimentele picante, tutunul, alcool, anumite medicamente, expunerea îndelungată la Soare, stresul, anumite afecțiuni (cum sunt cele gastrointestinale sau infecțiile, de exemplu), sunt factori care pot determina apariția cuperozei. La început, aparent inofensivă, mai ales din punct de vedere estetic, ea devine permanentă și se poate solda cu anumite coșuri supurând.

Cuperoză 2

Stopând dezvoltarea cuperozei cu Cuperix, vă protejați tenul de efectele ei viitoare care au un profund aspect inestetic. Hidratând pielea feței și întărind vasele de sânge, prin intermediul substanței naturale Nio-Trox, Cuperix reduce riscul apariției edemelor. De la suprafața feței, acționează în profunzimea pielii, înlăturând roșeața vizibilă pe care cuperoza o lasă, atât la nivelul obrajilor, cât și al nasului ori al bărbiei. Pentru că este o afecțiune care atacă pielea atunci când este deshidratată, Cuperix se folosește de vitamina E pentru a constitui o barieră în dezvoltarea acestei afecțiuni.

Creată ca o alternativă românească, în laboratorul din Alba-Iulia, pentru farmacistul Emanuel Lazăr naturalețea este de căpătâi. Și-n cazul Cuperix se vede grija pentru oameni, crema fiind naturală în proporție de 98%, neconținând parabeni, parafină sau parfum. Aceste afecțiuni ușoare, dintre care face parte și cuperoza, sunt adesea ignorate. Însă corpul uman transmite semnale deslușite și-n cazul femeilor, de exemplu, micro-circulația sanguină, când nu funcționează corect, se manifestă atât prin senzația de picioare grele ori umflate, alteori irupe la nivelul feței, mai ales în preajma obrajilor și nasului. Scăzând permeabilitatea capilară, crescând elasticitatea pielii, Cuperix desfășoară o acțiune antiinflamatoare, trofică și antioxidantă.

Eladerm, contact@eladerm.ro, + 40741045150, se dedică produselor dermatoscosmetice. În laboratorul atestat și acreditat, încă din 2016 se depun eforturi cu bucurie și nădejde pentru a îmbunătăți plaja de opțiuni pe care oamenii le au, atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Axându-se pe o cercetare temeinică, laboratorul investește în testări repetate, astfel încât produsele naturale să fie dintre cele mai bune, cu efecte imediate și vizibile benefice pentru diverse afecțiuni. Pielea este cel mai important organ al corpului. Cuperoza este adesea nediagnosticată și netratată, ceea ce face ca-n timp efectele ei să fie din ce în ce mai vizibile și mai deranjante. Bazați-vă cu încredere pe Cuperix și veți reuși să aveți prima victorie asupra cuperozei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *