Cum trebuie să porţi botinele dacă eşti minionă

Cu toate că botinele sunt din nou în tendinţele modei feminine, ele pot pune probleme persoanelor mai scunde. Dar nu înseamnă că nu poţi experimenta modă sau nu poţi adapta ţinutele în funcţie de fizionomie doar pentru că nu posedaţi un anume corp,. În general, în cazul unor ghete pentru femei ai nevoie în primul rând de o anumită atitudine, iar când vine vorba despre botine ar trebui să urmăreşti că acestea să nu îţi facă picioarele să pară mai scurte. Chiar şi persoanele mai scunde pot însă purta acest tip de încălţăminte dacă ştiu cum. Iată câteva sugestii:

Cu rochii
Rochiile, atât cele sexy cât şi cele mai cuminţi, se potrivesc perfect cu botinele, dar trebuie să fii foarte atentă la lungimea lor. Rochiile ar trebui să fie scurte atunci când porţi botine, în caz contrar vei crea o trecere inestetică care îţi va face picioarele să pară scurte şi groase.

Cu blugi skinny
Blugii skinny şi botinele poate fi combinaţia perfectă pentru femeile minione. Pentru o ţinută de stradă pe timp de toamna există nenumărate posibilităţi de a combină cele două elemente vestimentare. Poţi obţine un aspect sofisticat combinând o pereche de blugi skinny închişi la culoare cu o pereche de botine în culori neutre, un tricou negru simplu şi o geacă de piele. Este indicat să alegi o pereche de botine de aceeaşi culoare cu cea a blugilor pentru că picioarele să pară mai lungi.

Cu pantaloni scurţi
Chiar dacă ar putea părea o combinaţie ciudată, pantaloni scurţi şi ghetele până la glezna formează o ţinută trăsnet. Încercaţi o pereche de pantaloni scurţi clasici din denim, împreună cu o pereche de botine din piele întoarsă şi veţi obţine o ţinută sic. Pe timp de seară, puteţi asorta o pereche de pantaloni scurţi într-o nuanţă strălucitoare, cu nişte botine în culorile neutre.

Cu fuste
Botinele pot arată fabulos combinate cu o fustă. Fie că este o fustă mulată sau o fustă cloş, ţinută va fi minunată. Trebuie însă să eviţi combinaţia dintre botine şi fustele tip creion şi fustele de lungime medie pentru că picioarele îţi vor părea mai scurte. Ţine minte, chiar dacă botinele pot fi dificil de purtat pentru fetele scunde, ele vor fi tot timpul sic şi sofisticate atunci când sunt purtate corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p