Cum se obtine corect autorizatie psi

Lucrez într-un domeniu (nu spun care, dar mi-ar plăcea ca oamenii să-și dea seama) în care valoreaza mai multe documentele decât acțiunea în sine. Ne acoperim de un munte de hârtii din care nu ne mai vedem. Când vine un control ni se cer documente. Dacă ai un process-verbal și niște semnături, te-ai scos.
Acum, să judecăm cinstit! Există instituții în care protecția muncii se semnează fără să se fi făcut instruirea și există responsabil sau comitet de prevenire și stingere a incendiilor, deși nu s-a facut vreodată o simulare și nu s-a pus la punct un plan de evacuare a clădirii în caz de pericol.
Cu echipa de la Protecons “nu merge și așa”, fiindcă ei verifică totul la fața locului și pentru ei contează mai mult punerea la punct în mod practic a acțiunior de preventive și stingere a incendiilor.
Ei ajută la obținere autorizatie PSI instituțiile care o merită 100%.
Nefiind adepții documentelor fără acoperire, după consultanță, urmează deplasarea la fața locului, urmată de proiectarea sistemelor de semnalizare și alarmare în caz de incendii. Ultramoderne, pe senzori, acestea se declanșează la cea mai mică urmă de fum ca oamenii din instituție să aibă timp să se salveze.
În mod logic după proiectarea acestor sisteme de alarmă, echipa se ocupă de proiectarea sistemului de limitare și stingere a incendiului în cazul în care acesta s-a declanșat. Gândindu-se că vor fi prinși oameni în clădire, tehnicienii de la Protecons au în vedere și sitemul de ventilație.
După cum se poate vedea, acești specialiști muncesc cot la cot cu noi ca autorizația psi să fie un act legal, care consfințeste pregătirea instituției pentru una dintre cele mai grele și nedrepte lupte: luptă cu focul.
Ei informează colaboratorii cu care fac echipa despre legislația în vigoare și amenzile care se dau în cazul în care normele sunt încalcate, iar instituția nu este pregătită să ia masuri în cazul declanșării unui incendiu. Amenzile mari pot fi urmate în orice moment de închiderea unitații respective și suspendarea activitații, dacă nu se ține cont de măsurile indicate de către organele de control.
Ignoranța s-a soldat cu multe pierderi de vieți omenești și pierderi materiale și de aceea consider corectă atitudinea statului român față de acestă problemă. Securitatea persoanelor la locul de muncă trebuie să primeze. Încă nu s-au uscat lacrimile de pe obrajii celor care și-a pierdut copiii și lacrimile celor care s-au ales cu chipul mutilate de flăcări și și-au pierdut sănătatea în incendiul care a mistuit un club din țara noastră.
În lumea întreagă incendiile devastează discoteci, malluri, cluburi și hoteluri, de aceea oamenii decid că trebuie să fie prevazatori și să investească și în sistemele de alarmă și prevenire, dar și în cele de salvare a oamenilor și de stingere a incendiilor.
În lupta cu focul, Protecons.ro este aliat de nădejde fiindcă merge pe principiul tinerii sub control a acestuia. Așa se explică determinarea cu care reprezentanții firmei fac controale, pun la punct sistemele de alarmă pe senzori, inițiaza salariații în acițiuni de evacuare organizate a clădirii și stingere a incendiilor, când acest lucru este posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p