Cum se obtine corect autorizatie psi

poooteccc

Lucrez intr-un domeniu (nu spun care, dar mi-ar placea ca oamenii sa-si dea seama) in care valoreaza mai multe documentele decat actiunea in sine. Ne acoperim de un munte de hartii din care nu ne mai vedem. Cand vine un control ni se cer documente. Daca ai un process-verbal si niste semnaturi, te-ai scos.
Acum, sa judecam cinstit! Exista institutii in care protectia muncii se semneaza fara sa se fi facut instruirea si exista responsabil sau comitet de prevenire si stingere a incendiilor, desi nu s-a facut vreodata o simulare si nu s-a pus la punct un plan de evacuare a cladirii in caz de pericol.
Cu echipa de la Protecons “nu merge si asa”, fiindca ei verifica totul la fata locului si pentru ei conteaza mai mult punerea la punct in mod practic a actiunior de preventive si stingere a incendiilor.
Ei ajuta la obtinere autorizatie PSI institutiile care o merita 100%.
Nefiind adeptii documentelor fara acoperire, dupa consultanta, urmeaza deplasarea la fata locului, urmata de proiectarea sistemelor de semnalizare si alarmare in caz de incendii. Ultramoderne, pe senzori, acestea se declanseaza la cea mai mica urma de fum ca oamenii din institutie sa aiba timp sa se salveze.
In mod logic dupa proiectarea acestor sisteme de alarma, echipa se ocupa de proiectarea sistemului de limitare si stingere a incendiului in cazul in care acesta s-a declansat. Gandindu-se ca vor fi prinsi oameni in cladire, tehnicienii de la Protecons au in vedere si sitemul de ventilatie.
Dupa cum se poate vedea, acesti specialisti muncesc cot la cot cu noi ca autorizatia psi sa fie un act legal, care consfinteste pregatirea institutiei pentru una dintre cele mai grele si nedrepte lupte: lupta cu focul.
Ei informeaza colaboratorii cu care fac echipa despre legislatia in vigoare si amenzile care se dau in cazul in care normele sunt incalcate, iar institutia nu este pregatita sa ia masuri in cazul declansarii unui incendiu. Amenzile mari pot fi urmate in orce moment de inchiderea unitatii respective si suspendarea activitatii, daca nu se tine cont de masurile indicate de catre organele de control.
Ignoranta s-a soldat cu multe pierderi de vieti omenesti si pierderi materiale si de aceea consider corecta atitudinea statului roman fata de acesta problema. Securitatea persoanelor la locul de munca trebuie sa primeze. Inca nu s-au uscat lacrimile de pe obraji celor care si-a pierdut copiii si lacrimile celor care s-au ales cu chipul mutilate de flacari si si-au pierdut sanatatea in incendiul care a mistuit un club din tara noastra.
In lumea intreaga incendiile devasteaza discoteci, malluri, cluburi si hoteluri., de aceea oamenii decid trebuie sa fie prevazatori si sa investeasca si in sistemele de alarma si prevenire, dar si in cele de salvare a oamenilor si destingere a incendiilor.
In lupta cu focul, Protecons.ro este aliat de nadejde fiindca merge pe principiul tinerii sub control a acestuia. Asa se explica determinarea cu care reprezentantii firmei fac controale, pun la punct sistemele de alarma pe senzori, initiaza salariatii in acitiuni de evacuare organizate a cladirii si stingere a incendiilor, cand acest lucru este posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p