Cum scăpăm de viermii băsişti?

Am urmărit siderat în ultimele zile cum un vierme băsist, al cărui nume nici nu merită menţionat, a atacat-o efectiv mizerabil pe cea care este efectiv simbolul nostru naţional, Nadia Comăneci. Pentru ce?

Pentru faptul că a făcut reclamă la margarină. Bun, nu sunt nutriţionist, nu ştiu ce este benefic şi ce nu este benefic în consumul unui astfel de aliment. Eu, unul, consum ocazional margarina. Aşa cum consumam, când eram mic, unt pe pâine cu gem din cel mai natural. Şi nu am nici pe naiba acum.

Este însă josnic modul în care un om care nu a reuşit nimic în viaţa asta decât să fie câinele credincios al unui om şi să se facă de cacao la un concurs de muzică, dar care se consideră un mare jurnalist, să bălăcărească în ultimul hal, într-un mod incredibil, pe cea care practic reprezintă simbolul naţional al acestei ţări.

Cea care a făcut pentru ţara asta ce nu o să facă niciodată nişte mizerii băsiste.

Uneori, în astfel de cazuri, rămâne o singură soluţie pentru astfel de jeguri. Iar Mircea Badea ştie bine despre ce vorbim.

nadiacomaneci

12 thoughts on “Cum scăpăm de viermii băsişti?”

 1. Acel ” vierme basist ” draga Iancule …are dreptate !!! Fara suparare dar chiar are dreptate !!! Ce dracu-i asa greu de inteles ? Nu realizezi ca faptul , simplul fapt ca Nadia Comaneci { simbolul nostru national …unul dintre ele dar cel mai cunoscut lumii intregi } face reclama la margarina …unei marci oarecare ,nici macar nu intereseaza care , este echivalentul colorarii hartiei higenice in culorile rosu , galbe , albastru ? La margarina ? Nu gasea si ea ceva mai de doamne ajuta ??? Ce nici Nadia nu mai are bani si este nevoita sa-si completeze veniturile facand prostitutie media ? Aceste jeguri insa, au fost de cand lumea si …chiar n-ai sa schimbi nici tu si nici macar Mircea Badea …mersul lumii …din pacate ! 8)

  1. @marian acum, pe bune, traim dupa principiul “daca unul iti spune sa te arunci de pe un pod, tu o faci”? asa este si cu reclama. Omul face reclama la ce vrea el, dar alegerea este numai si numai a ta. Daca alegi un produs in functie de cine ii face reclama si nu dupa calitatea sa, ce vina are omul ala? :)

 2. esti prost ca noaptea iancu.
  daca facea Nadia publicitate electorala pentru Base, cred ca erai de alta parere. nu ? :)
  Dar in cazul dat ea face publicitate la otrava… si e ok :)

  “Eu, unul, consum ocazional margarina.”- inca o confirmare ca esti un prostalan.
  deschide google si cauta info si doar dupa asta scrie posturi de “analiza”.

 3. Mai carnat penelist, ca bine zice cineva mai sus, daca nadia era basista si turcescu era cu voi, tu scriai acuma exact pe invers si-i tineai partea viermelui turcescu.
  Adevarul e ca TOTI sunteti niste limbrici care treceti dintr-un cur in altul, ca trebuie sa coaebiteaza si buzunarul vostru.
  Hai sictir papagalule!

 4. Iancule cine-i “iulia ” asta care se baga ca ” musca-n c…l calului ” ? Se apuca sa te muste aiurea , asa doar pentru ca n-are rabdare sa citeasca postarea ta si nici macar n-a fost atenta la discutia ce a avut loc labe1 ? 8) Auzi idee : ” daca Nadia facea publicitate electorala pentru Base erai de alta parere “….si cine spune asta ? Una care , precis ca-n anul 1976 atunci cand Nadia lua ” aurul ” la Montreal …in mod sigur nu era nici macar in planurile de masuri ale parintilor ??? 8)

 5. @Iulia si Marian
  De cand s-a scos margarina in afara legii?
  De cand este margarina pe lista produselor cu drept de publicitate limitat (ca tutunul sau alcoolul)?
  De cand este “naspa” sa faci reclama la maioneza, cartofi prajiti, shaorma, cafea, hamburgeri, chips-uri, carnati, pufuleti cu gust de orice, carne de porc, rosii turcesti si multe alte asemenea chestii care se mananca?
  Cat de ipocriti sunt cei care s-au repezit, ca si voi Iulia si Marian, sa-l scapati de mizerie pe Robert Turcescu? Pentru ca este clar ca omul are adunata multa zgura in cap si in existenta lui.

 6. @ Marian

  Are dreptate pe dracu. Un cacat comenteaza un om. Are dreptate in schimb la partea cu reclama in scoli (nu stiu cat, ce si cum), dar acolo nu Nadia este de acuzat. N-o iubesc pe Comaneci, pentru ca a supt bani de la care a putut si a fost la putere. In aceeasi categorie intra si Nastase si mai ales Tiriac.

  @ Iulia

  Deci daca asta micu consuma ocazional margarina, este prostalan… Ce-mi plac mie fiintele extraordinare care se mint singure si le place sa fie mintite. Cat de sigura esti de ceea ce mananci ca sa-ti permiti vehementa? Traiesti in munti band apa de izvor si mancand vanat? Daca ai consumat ceva facut de altcineva si neavand habar exact din ce (restaurant, biscuiti, paine, etc), asta te-ar face o prostolana sau mai pe scurt proasta cu spume. Bineinteles, nu este cazul tau. Tu traiesti in munti.

 7. Eu am dorit sa spun altceva Iancule ! Un om de calibrul Nadiei….nu face reclama la….laxativ ! Asta am vrut sa spun .Nadia ca un simbol al Romaniei ar fi necesar sa s e poarte ca atare dar …se vede ca viata in USA a facut-o sa accepte orice numai bani sa iasa !!!

  1. @marian aici da, ai dreptate, ar putea fi mai selectivi..dar pana la urma, e imaginea lor, e treaba lor cu ce si-o asociaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *