Cum sa ramai la curent cu cele mai noi seriale

In zilele noastre, platformele de streaming au ajuns sa ocupe o mare parte a timpului nostu. Fie ca vorbim de Netflix, HBO sau Amazon Prime, trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi a picat macar o data in gaura neagra a serialelor. O punga de popcorn, bautura favorita si esti gata de un intreg maraton. Astfel ajungem sa terminam un serial chiar si intr-o singura noapte. Insa ce putem face cu o piata deja saturata de productii si atatea platforme de streaming? Cum te poti asigura ca urmaresti mereu cele mai noi seriale?

Urmareste bloguri specializate in recomandari de seriale

Sa fim seriosi, nu poti stii intotdeauna orice serial urmeaza sa apara. Insa pentru asta exista site-urile si blogurile de specialitate. Citeste cu regularitate articolele despre serialele si genurile tale favorite, ori urmareste conturile de social media ale acestor publicatii. Spre exemplu, Marius Calin este un blogger care scrie deseori despre serialele sale favorite.

Centralizeaza serialele favorite

Ti se intampla deseori sa uiti ce seriale ai vazut deja, ori la ce episod ai ramas? Inseamna ca ai nevoie de o centralizare a acestora. Te poti folosi de tool-urile oferite de platformele de streaming ori de aplicatii. Netflix dispune de optiune in care fiecare utilizator isi poate crea o lista, urmand ca pe baza acelei liste sa primeasca recomandari personalizate, adaptate preferintelor.

O alta metoda utila este instalarea unei aplicatii precum TV Time, unde vei putea trece toate serialele urmarite, indiferent de platforma pe care sunt disponibile. Nu in ultimul rand te poti folosi de metoda clasica si anume scrisul. Iti poti trece in agenda, ori dedica un carnetel intreg. Iti poti nota astfel serialele urmarite, progresul, parerile la cald si orice alte detalii iti doresti.

Intreaba-ti prietenii

Prietenii cu gusturi asemanatoare iti vor face intotdeauna cele mai bune recomandari in materie de seriale. Intreaba-i pur si simplu ce au mai urmarit si astfel vei afla nu doar despre noile lansari, dar si pareri oneste. Puteti discuta deschis despre actiune, personaje si multe alte detalii importante.

Verifica topurile

Pentru a te asigura ca esti la curent nu doar cu serialele noi aparute, dar si cu cele populare, sau mai bines spus, acele seriale care te vor face sa nu mai vrei sa te ridici din canapea, trebuie sa verifici topurile. Gasesti recomandari si topuri de seriale bune pe site-uri de specialitate, bloguri si implicit pe platformele de straming. Astfel de liste pot analiza cele mai bune seriale aparute in ultima decada si pot ajunge pana la analize nisate, precum top de seriale istorice disponibile pe HBO, sau cele mai urmarite seriale din ultima luna pe Netflix.

4 thoughts on “Cum sa ramai la curent cu cele mai noi seriale”

  1. Iancule , lasand la o parte reclama desantata pe care-o faci { este d e inteles caci , si tu esti om si ai si tu…nevoile tale iar banii oricum n-au miros si nici CORONA VIRUS mai ales daca-s virati prin banca } te-ntreaba fratele tau in Domnul : dar daca ar citi ceva carti oamenii in loc s a caste gura la fel d e fel d e filme si seriale care , dupa una si alta au si continut indoielnic , oare n-ar fi mai bine ? Chiar asa Iancule , nu-mi amintesc ca , d e cand iti bantui eu blogul , sa fi facut si tu o reclama unei carti…fie ea si Sfanta Scriptura si ma-ntreb : oare d e ce ?!? 😎

      1. Foarte bine ca le ai : COMENTEAZA-LE…VREI ? Macar una la trei zile , una pe saptamana dar…da-le dracului de reclame ! Vezi ca Citizen 47 este un site doar cu reclame asa incat ma-ntreb : cat iei la afacere sa le preiei alora reclamele ? 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *