Cum sa alegi manusile de box Knockout

Când vrei să iți crești șansele de victorie în ring și să iți faci KO adversarii ai nevoie de cele mai bune echipamente de lupte de la Knockout. De aceea echipa noastră iți vine acum în ajutorul tău cu gama variata de mănuși de box de calitate ridicata de la brandul propriu și de la brandurile străine precum Venum, King, Bad Boy și Twins pentru că tu să te poți antrena cât mai bine și să iți faci KO adversarii.

Pe site-ul nostru vei găsi o gama variata de echipamente de box precum mănuși, saci de box profesionali, tibiere Kickbox și multe altele cu scopul că tu să te poți antrena cât mai bine în sala de lupte și să iți depășești constant limitele.

Dar ce faci când ești începător în lumea artelor marțiale și ale sporturilor de contact? Cum faci să alegi doar cele mai bune mănuși de box? Ei bine, ne-am gândit la tine și iți venim acum în ajutorul tău cu acest ghid.

În primul rand trebuie să fi conștient că sunt mai multe tipuri de mănuși de box pe care la poți alege. Aici ne referim la cele de sac care sunt utilizate când faci antrenamente și exerciții doar la sac. Apoi sunt cele pentru sparring care au mai multa spuma și sunt mai mari pentru a evita accidentările și a oferii un grad ridicat de protecție.

Mai găsești și mănușile de competiție foarte bune când ai meciuri pentru că ele sunt realizate din piele naturala și au spuma în 3 straturi plus că închiderea este cu siret ceea ce tine încheietură strânsă și într-o poziție sigura când lovești.

Pe lângă asta trebuie să vezi și spuma pentru că ea vă afecta în mod direct calitatea loviturilor și absorbția șocurilor simțite. Spuma de tip EVA în 3 straturi este cea mai recomandata pentru că absoarbe cel mai bine șocurile și te protejează de accidentări.

Pe lângă asta iți recomandam cu încredere să vezi și ce fel de închidere are mănușa de box – aici ne referim la închiderea cu scai Velcro sau cu siret.

Knockout Store iți pune la dispoziția ta http://www.knock-out.roo gama variata de mănuși de box de calitate ridicata pentru că tu să te antrenezi  cât mai bine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *