Cum rateaza PNL sansa dupa sansa….

Ne uitam cu totii ca la circ, cum Blaga, Videanu si Berceanu cica s-ar lua de gat cu tiranul, incercand sa scape PD-L de uscaturile “liberale” si eventual de favorurile sexuale…interesant subiectul, eu unul nu cred in el…

Prefer sa aduc in discutie un subiect care pe mine ma doare…lipsa de reactie a PNL, care duce la ratarea unor sanse imense, prin care am fi putut sa ne impunem ca o adevarata alternativa la o guvernare catastrofala si care in mod cert nu mai atrage populatia…cu toate astea, prin niste gesturi politice greu de inteles, ii oferim PDL-ului sansa sa se reabiliteze si sa clameze victorii dupa victorii – vezi deja rezultatele alegerilor din Rm Valcea si deja previzibilul rezultat din colegiul 19, Bucuresti.

Iar pentru fiecare din aceste cazuri am cate o intrebare pentru presedintele Crin Antonescu:

– Domnule Antonescu, in ce fel l-a sustinut conducerea centrala pe Bogdan Pistol, candidat PNL la Primaria Rm.Valcea? Daca unul din oamenii considerati de valoare ai partidului ia doar 17.87% din voturi, viitorul nostru electoral nu arata prea roz.

– Domnule Antonescu, cu totii suntem constienti de regretabila eroare facuta in momentul in care s-a acceptat candidatura Lilianei Minca pentru colegiul 19. Dar totusi, cum este posibil ca un partid liberal autentic, un partid care a luptat intotdeauna pana la sfarsit in orice batalie, sa se retraga ca un las (nici PSD-ul nu e mai prejos) si sa ii ofere astfel PDL-ului sansa reabilitarii in Bucuresti, unde imi greu de crezut ca Teo nu o va spulbera la scor pe aceasta nefericita si agramata doamna Minca…

In vremuri in care Basescu si a sa camarila folosesc orice artilerie pentru a-si atinge socpurile, orice reduta, oricat de mica, pe care am castiga-o pentru noi nu poate fi decat de bun augur si ajutor…se pare insa ca noua conducere PNL nu gandeste la fel.

PS: Am citit si eu declaratiile doamnei Zoe Petre, legate de situatia catastrofala a PDL din sondaje…asa o fi…daca ei refuza sa scoata niste sondaje pe piata, de ce nu o facem noi? Asta daca intr-adevar suntem si noi acolo unde ar trebui sa fim.

One thought on “Cum rateaza PNL sansa dupa sansa….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *