Cum poate fi diminuata poluarea si care sunt efectele acesteia

Poluarea este un efect supra mediului inconjurator ce anual afecteaza populatia globului si care trebuie sa fie redusa rapid prin diferite mijloace. Noi, ca si persoane, putem oferi o sansa de regenerare al mediului prin cumpararea de produse cat mai ecologice, prin separarea deseurilor si reciclarea acestora etc dar. Emisiile de co2 in atmosfera sunt produse in cea mai mare parte de catre autoturisme. Folosirea de ulei cu amprenta neutra de carbon poate constitui o alegere buna pentru a ajuta mediul inconjurator. Acest tip de ulei pentru masina are acceasi eficacitate ca si un ulei anterior folosit doar ca emisiile de co2, sunt mult mai scazute in acest caz.

Ce efecte au emisiile de co2 in atmosfera?

Efectul de sera este necesar pentru viata pe Pamant. Fara ea, temperatura medie a planetei noastre (care este de aproximativ 14oC) ar fi cu 30oC mai rece. Problema este ca aceasta creste constant si concentratia in atmosfera a gazelor cu efect de sera din activitatea umana, urca intr-un ritm foarte periculos.

Organizatia Meteorologica Mondiala a avertizat ca, concentratia medie globala de CO2 a depasit 400 de parti pe milion in 2015 si s-a situat la 403,3 in 2016, ca urmare a activitatilor umane combinate cu un episod intens de “el nino”.

 Cresterea rapida a nivelurilor atmosferice de CO2 si alte gaze cu efect de sera ar putea duce la schimbari fara precedent ale sistemelor climatice, provocand “perturbari ecologice si economice grave”, indicate in Buletinul gazelor cu efect de sera al OMM. Cel mai recent raport avertizeaza ca efectele schimbarilor climatice sunt deja vizibile pe toate continentele si ca acestea vor deveni mai severe pe masura ce incalzirea creste, astfel incat cu cat se iau mai repede masuri pentru a raspunde acestor riscuri, vor exista oportunitati mai mari de adaptare cu succes.

De ce sa cumperi ulei cu amprenta redusa de carbon de la Shell?

Shell dezvolta gama de uleiuri cu amprenta neutra de carbon, care are rolul de a ajuta nu doar planeta ci si masina ta. Avand o experienta indelungata si o vasta cunoastere a pietei, precum si a mediului in care activeaza, aceasta companie  ofera fiecarui client asistenta tehnica dupa vanzare, de care toti au nevoie pentru a obtine rezultatele dorite de la masina lor. Inca din anul 2018, ca urmare a analizei atente si minutioase asupra posibililor parteneri din Romania, Shell a ales sa colaboreze doar cu firmele de incredere pentru a distribui lubrifiantii sai catre consumator. Consolidarea brandului Shell in Romania a venit natural si simplu, Shell fiind un brand cu notorietate, inovativ si recomandat de cei mai multir producatori de echipamente originale, datorita calitatii care caracterizeaza toate aceste produse comercializate.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

One thought on “Cum poate fi diminuata poluarea si care sunt efectele acesteia”

  1. ” De ce sa cumperi ulei cu amprenta redusa de carbon de la Shell? ” Ai avansat Iancule : FELICITARI , ca maine te vad CO la Shell !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *