Cum isi aleg barbatii lenjeriile de pat

De obicei, cand vine vorba de alegerea lenjeriilor de pat, femeile sunt cele care le aleg. Ele cauta lenjerii pat ieftine si sunt atente la tot felul de criterii.
Ei bine, cu timpul mi-am dat seama de faptul ca nici noi barbatii nu alegem chiar la voia intamplarii. Nu suntem noi poate experti in alegerea lenjeriilor de pat, dar nici nu cumparam chiar ce ne cade in mana pentru prima data.
Prima mea lenjerie de pat mi-am cumparat-o singur cand aveam vreo 20 de ani. Am plecat departe de casa pentru o perioada si am avut nevoie de o lenjerie de pat. Atunci m-a ajutat o prietena. Mi-a zis cateva lucruri care conteaza in alegerea lenjeriilor de pat si le-am tinut minte.

Mi-a zis ca prima data trebuie sa am grija la dimensiuni. O lenjerie de pat trebuie sa se potriveasca pe patul pe care il ai. Dar, ce sa vezi..asta nu e tot. Trebuie sa stii ce dimensiuni au: pilota, salteaua si pernele. Daca vei cumpara o lenjerie de pat prea mica sau prea mare, e posibil sa nu ai confortul dorit. Si, sincer sa fiu, o spun din propria experienta. Ma grabeam intr-o zi si n-am mai tinut cont de dimensiuni. Am vazut ca e o lenjerie de pat pentru doua persoane, am luat-o. Era mult prea mica pentru pilota mea si am returnat-o a doua zi. De atunci, mereu sunt atent. Pana nu afli pe pielea ta, nu te inveti.

Apoi, am mai aflat ca e foarte important materialul. Sincer, mie nu mi se pare ca ar fi atat de important. Nu prea vad eu diferente intre lenjeriile de bumbac si cele de bambus, de exemplu. Singura diferenta pe care o vad e la cele din matase. Cu toate acestea, cand caut lenjerii de pat aleg lenjerii din bumbac. Bumbacul e un material confortabil pentru piele, absoarbe transpiratia si se curata usor.

Prietena mea mi-a zis ca e important ca lenjeria de pat sa fie si frumoasa. Ei bine, aici nu stiu ce sa zic. Pentru mine prea putin conteaza daca e verde sau albastra, daca are linii, cercuri sau e simpla. La femei, poate e ceva mai important acest aspect. Pentru barbati insa..nu prea as crede. Bine, clar mai sunt si exceptii.
Si uite asa am invatat eu cum sa aleg lenjeriile de pat. Si, am si un magazin online de la care cumpar, deoarece imi place sa fac online cumparaturile. E mai confortabil si mai rapid, din punctul meu de vedere. Magazinul meu preferat e Lenjeriidepatoutlet.ro. Aici gasesc tot ce am nevoie in materie de lenjerii de pat, produsele sunt de cea mai buna calitate, platesc la livrare si pot returna comanda daca e ceva ce nu imi place dupa ce o primesc.
Daca si tu vrei sa-ti cumperi o lenjerie de pat, vezi pe site modelele disponibile.

Daca mai ai si alte sfaturi pentru barbatii care vor sau trebuie sa-si cumpere singuri lenjeriile de pat, lasa-le intr-un comentariu. Cu siguranta vor fi de folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *