Cum e până la urmă..nu mai luăm noi sau nu mai dă FMI?

Avem două variante ale poveştii:

– Băsescu: totul merge bine, nu mai avem nevoie de 1 miliard de euro de la FMI.

– Ilie Şerbănescu: “O să explic ce se află în spatele anunţului făcut astăzi de preşedintele Traian Băsescu. FMI refuză să ne mai dea bani. Fondul a luat această decizie pentru a ne face, în lipsă de altă alternativă, să luăm bani de pe piaţa privată. Ne-au îndatorat şi nu mai au de ce să ne dea bani. De ce ar mai face-o?”

Dintre cei doi, voi pe cine credeţi?

Eu unul, îl cred pe Şerbănescu.

1297020605ffad5ea8711fb22a9ed24624d6c50eef

2 thoughts on “Cum e până la urmă..nu mai luăm noi sau nu mai dă FMI?”

  1. Nu stiu daca mai are vreo relevanta. Orice o sa se intample, tot noi o sa platim din propriul buzunar. O alta problema care se pune, e cea de imagine. Care merge foarte mult pe minus. Si mi-e sa nu tinda sa dureze aceasta situatie cat perioada de returnare a creditului catre FMI.

  2. Cred ca intr-adevar asa a fost intelegerea. Ei au furat banii si apoi au luat imprumutirle astea ca sa poata plati salariile. Banii astia imprumutuati nu au fost furati, dar daca nu exista furtul initial nu era nici o nevoie de ei. Moralitatea e oricum o chestiune ce nu o mai discutam in ziua de azi, dar daca ar exista ceva dreptate in acest stat as vrea sa vad in urmatorii ani cum Guvernul si toti cei din axa criminala PDL-UDMR-UNPR sunt judecati(nu zic condamnati sau achitati) pt ca au actionat impotriva statului(poporului).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *