Cum alegem culoarea aurului unei bijuterii

Inelele de aur sunt disponibile într-o varietate de culori, fiecare având propriile sale atracții și conotații unice.

Aur galben. Culoarea aurului cel mai frecvent uzată, aurul galben constă doar din metal de aur.

Aur alb. O combinație de aur și nichel, care oferă un aspect elegant și clasic.

Aur roz. Un amestec de aur și cupru este vibrant, radiant și absolut încântător.

Aur verde. O combinatie unică a aurului și a argintului, care nu este nimic mai puțin decât redevența și harul.

verighete-atcom-lux-ilinca-aur-galben_3_1464

Alegerea inelului.

Selectarea unui inel este pe deplin compatibilă cu stilul tău de viață și preferințe. O bandă de aur mată sau zimțată este perfectă pentru orice tinuta; o bandă de aur lustruită poate înfrumuseța un costum casual.

Alegerea unui design

Alegeți un design de inel care îmbină confortul și stilul. Aceasta este formula pentru moda veșnică! Un alt considerent este ocazia pentru care o cumperi. Pentru uzura zilnică, un inel cu muchii ascuțite sau elemente proeminente poate împiedica mișcarea. Un inel care este prea complicat sau chiar blând, poate fi nepotrivit pentru un cod strict de îmbrăcăminte. Odată ce știți ce doriți, alegeți dintre aceste modele.

Banda de aur curată. Un  inel  unisex, elegant și sofisticat, și nu prea tare sau fantezist. Este clasic și foarte convenabil pentru uzura zilnică, fie că este vorba de vestimentație occidentală sau indiană. Vine în variații în margini și unghiuri.

Inele de aur gravate Ilinca  . Inele moi cu design deosebit și sculptate care oferă o mare oportunitate de personalizare – adăugați inițialele, data la care v-ați întâlnit sau doar o inimă.

Banda de aur mată . Un inel elegant și subtil cu strălucire minimă. Vine în finisaj satinat, combinat cu margini teșite în formă accentuată.

Inele de aur cu design floral.  Un inel de aur cu design floral este o optiune clasica atragatoare. Nici prea gaudioasă, nici prea clară. Merge bine cu toate tipurile de stil și este convenabil să fie purtat zilnic.

Bratari cu lanț. O opțiune excelentă pentru femeile care iubesc bijuteriile. O combinație de inel și brățară, conectate printr-un lanț care se sprijină pe partea din spate a mâinii. Acestea sunt la modă și arată superb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *